懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係唔係咁大條疤痕架?
http://www.ohpama.com/99630/pamajunior/%E5%89%96%E8%85%B9%E7%94%9F%E4%BB%94%E5%A5%BD%E8%BC%95%E9%AC%86%EF%BC%9F%E8%81%BD%E8%81%BD%E9%80%99%E4%BD%8D%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E7%9A%84%E6%B7%B1%E6%83%85%E5%89%96%E7%99%BD%EF%BC%81/

大宅

rosmama 發表於 16-8-29 15:38
係唔係咁大條疤痕架?
http://www.ohpama.com/99630/pamajunior/%E5%89%96%E8%85%B9%E7%94%9F%E4%BB%94%E5%A ...

我唔會,系法國醫院開刀,但系當然順產對bb好d,我系特別情況先開刀

大宅

回覆:rosmama 的帖子

我喺廣華開刀,長度差不多,但我埋得平d好 d

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

candy-lam 發表於 16-8-30 03:29
我唔會,系法國醫院開刀,但系當然順產對bb好d,我系特別情況先開刀

條疤好恐怖

c+ 得開刀, 公立都應該要, 所以我搵緊c+

子爵府

Gailie621 發表於 16-8-30 11:23
我喺廣華開刀,長度差不多,但我埋得平d好 d

開刀係唔係c+好
好似好恐怖咁
順產都係痛一陣......

大宅

rosmama 發表於 16-8-30 12:32
開刀係唔係c+好
好似好恐怖咁

順產對bb好,對大人都好,但系要痛下咯

子爵府

candy-lam 發表於 16-8-30 12:34
順產對bb好,對大人都好,但系要痛下咯

今次開雙, 同上次生完跛左兩個月, 正苦都唔會俾我自己生咯

雖然, 上次順產唔止痛咁簡單, 仲受盡被人鬧, 我都覺得順產好, 好似痾屎咁, 暢快幾多

大宅

rosmama 發表於 16-8-30 12:37
今次開雙, 同上次生完跛左兩個月, 正苦都唔會俾我自己生咯

雖然, 上次順產唔止痛咁簡單, 仲受盡被人鬧, ...

開刀就事後痛咯,但系無圖片中甘恐怖

rosmama    發表於 16-8-31 11:06

大宅

引用:Quote:Gailie621+發表於+16-8-30+11:23+我

原帖由 rosmama 於 16-08-30 發表
開刀係唔係c+好
好似好恐怖咁
我BB唔調頭所以要開刀

但其實開刀都OK

我見d媽媽陣痛到面容扭曲,但開刀就唔會

首頁

尾頁

跳至