論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

上星期二晚阿印印唔小心睇住阿細女, 令佢跌到個頭, 起o左"樓", 個時我快番到屋企, 佢都無打比我喎, 佢話因為我就o黎番到所以唔打比我, 跟住我番屋企咪鬧佢囉, 因為已經唔係第一次整到佢, 我就好惡咁鬧佢, 到星期五諗住比個機會佢, 問佢有無心響到做, 佢梗係話有啦, 之後我話你知你快合約完啦, 問佢想點佢竟然話想搵新太太, 之後我都啞o左啊, 佢話有人已經幫佢搵工, 湊老人家, 而佢同我奶奶講又話我叫佢走喎, 究竟係咪我鬧佢佢先想唔續約呢, 我係咪應該搵人唔要再叫番佢, 可唔可以比d意見我啊 ? thanks

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

工人同得你講, 佢個心已經唔係你樹, 留佢都無用, 不如搵定個新工人好過啦…..
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

民房

梗起唔要啦! 事實她又不是湊你個女湊得好好. 她可以夠膽咁答你, 她已有後著, 你留她, 咪即係, 你認低威, she wins, 食硬你, 又向你99講大話, 乞人憎, 搵人吧!

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

find a new one better

子爵府

畀面勳章

of course you should find another replacement instead of considering her la....

翡翠宮

find replacement and let her go la...
she must has her reason to leave.

男爵府

係啦, 我都係唔要佢啦, 依家努力搵個另一個啦, 祝我好運

首頁

尾頁

跳至