自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

sasa0208 發表於 16-9-1 16:33
咁你有無食過欣宜果隻呀?

冇啊, 如果過開港島個邊都會試下, 因為網上都好多好評 ! 但希望我唔會愛上, 因為$25@1 都幾貴 !

水晶宮

張妹媽 發表於 16-9-1 16:40
我都訂左
聽日收貨

店主好nice. 感覺佢好用心去做, 但如果平少少更好 !

水晶宮

peggykeung 發表於 16-9-1 16:40
我都系鍾意食 M 字曲奇

我都係, 不過只限特價買3送3時段, 平時 $14@1 我唔會買

男爵府

係我毒你ga!
估唔到毒到大家...
Btw 我食哂喇,又要訂貨喇!

男爵府

好媽媽勳章

WKTW 發表於 16-9-1 21:18
係我毒你ga!
估唔到毒到大家...

可以話我知ig個名嗎?好想買嚟食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水晶宮

WKTW 發表於 16-9-1 21:18
係我毒你ga!
估唔到毒到大家...

我仲有淨5塊, 唔敢一次過食哂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

小肥肥七號 發表於 16-9-1 19:37
冇啊, 如果過開港島個邊都會試下, 因為網上都好多好評 ! 但希望我唔會愛上, 因為$25@1 都幾貴 ...
佢有店係LCX架喎,唔洗去港島

水晶宮

sasa0208 發表於 16-9-2 09:34
佢有店係LCX架喎,唔洗去港島

食完會上黎報告 !

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

小肥肥七號 發表於 16-9-2 10:44
食完會上黎報告 !
我想買過幾次,都無買到

因為唔知試乜味好

水晶宮

sasa0208 發表於 16-9-2 10:47
我想買過幾次,都無買到

因為唔知試乜味好

我想試大熱既marshmallow & chocolate

男爵府

今日拎左喇
食淨6塊
口感不錯 唔太甜

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:邪惡手作朱古力軟曲奇 !

水晶宮

張妹媽 發表於 16-9-2 20:24
今日拎左喇
食淨6塊
口感不錯 唔太甜

可能因為有燕麥啊 !

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:邪惡手作朱古力軟曲奇 !

七號

男爵府

張妹媽 發表於 16-9-2 20:24
今日拎左喇
食淨6塊
口感不錯 唔太甜

我都覺唔太甜,有燕麥,食落冇咁多罪惡感

首頁

尾頁

跳至