自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

上集搵路芙教點分TB,今集搵梁奕倫分同志,幾好笑

水晶宮

熱血金章

cheung2000 發表於 16-9-2 13:34
上集搵路芙教點分TB,今集搵梁奕倫分同志,幾好笑

幾時有得做?

珍珠宮

9594 發表於 16-9-2 13:39
幾時有得做?
星期六、日晚10:30,可上viu官網睇重播

子爵府

我都有睇,集集都好笑(emoji)強尼好攪鬼(emoji)

子爵府

好好睇..好鬼搞笑~

公爵府

我都有睇, 好新的題材, 但又好攪笑.........好like viu 的節目

piklam1    發表於 16-9-2 15:35
cheung2000    發表於 16-9-2 15:31

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

珍珠宮

amysiu328 發表於 16-9-2 14:06
我都有睇,集集都好笑(emoji)強尼好攪鬼(emoji)
我都好like強尼,麻甩得嚟幾好笑

大宅

真係好笑

珍珠宮

畀面勳章

回覆:Viu 對不起,標籤你

好睇

子爵府

睇咗member嗰集, 堅正!

珍珠宮

koko2000 發表於 16-9-2 14:08
我都有睇, 好新的題材, 但又好攪笑.........好like viu 的節目
上集路芙教嘉賓留意手指嗰度真係好好笑,最重要係啲嘉賓夠膽講,參加者又肯玩

伯爵府

我都好鐘意睇,超正﹗呢D題材O係大台冇可能睇到囉﹗

另外又要威都好好睇,好似尋晚果集,係更生人士講,點樣通櫃、O係入面食咩、做咩... 平時唔會有機會會知道囉﹗

男爵府

我上星期先開始睇TB果集,第二日當然有繼續追gay果集,覺得好好睇呀,又好笑,雖然唔係好識D嘉賓,但完全冇影響,因為個節目內容本身就好吸引
第一同二集分別係MK同Transgender,有時間一定會重溫番

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

子爵府

強尼扮女人去花園街買under, 揾Toilet笑死我

珍珠宮

annaanna 發表於 16-9-2 14:25
我都好鐘意睇,超正﹗呢D題材O係大台冇可能睇到囉﹗

另外又要威都好好睇,好似尋晚果集,係更生人士講,點 ...
係,好笑之餘又有message
下次睇你講嗰集

子爵府

我通常睇重播
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

珍珠宮

QUEEN314 發表於 16-9-2 15:26
強尼扮女人去花園街買under, 揾Toilet笑死我
佢叫扮得好靚,我見過幾個離遠已經打冷震

首頁

尾頁

跳至