自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

正常,人生得靚係著數d.

水晶宮

回覆 cindy322 的帖子

其實唔好話老師啦, 自己都會對D靚嘢好D。。。。

子爵府

cindy322 發表於 16-9-7 11:36
我女有個同學,叫佢A,佢真係好似楊采妮,D頭髮又長又靚,笑得好甜,我地班家長都一致認同。但佢成績一般, ...

一定咖啦,人天性係鐘意靚野

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

一家著數d

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

總會係的

公爵府

回覆:小朋友生得靚著數D?

好正常,但我覺得身為老師就唔好做得咁出面囉

水晶宮

超級特務 發表於 16-9-7 11:42
做班長唔一定睇成績, 可以佢樂於助人, 有親和力。

有啲學校會揀啲成績唔好或操行唔好嘅學生做風紀或班長,唔一定係又叻又靚先做得

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

JC向日葵 發表於 16-9-7 11:38
你的樣子如何 你的日子也必如何
同意, 我老公都是這樣說, 出去做野工作一樣 !

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

現實係咁,自己都自然對靚人有好感,惟有自己小心、看透

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以前讀書時都有位靚女同學, 人斯文..講野又細聲, 做佢同學都想保護佢!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你的樣子如何,你的日子也必如何,係人都鍾意靚野,呢個世界就係咁唔公平

相信樓主唔係另類啲鍾意醜人醜事呀嘛

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

我女有個同學,叫佢A,佢真係好似楊采妮,D頭髮又長又靚,笑得好甜,我地班家長都一致認同。但佢成績一般, ...
小朋友生得靚,係著數 d。
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

事實係咁好平常,比著2個細路企響我面前,我都會撩生得得意d或者靚d嗰個先啦!

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Tingche 發表於 16-9-7 11:39
小朋友世界又好, 大人世界又好, 社會就係咁唔公平, 叫你女女自己小心, 盡量唔好同果個人玩, 避免被老師比較 ...

咁又唔洗話唔同佢玩咁嚴重,除非個靚同學品行有問題姐。要教都教自己小朋友唔好攞自己同人比,人比人比死人。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

Your face your fate ...

請勿打招呼~

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

chrischo2002 發表於 16-9-7 11:49
同意, 我老公都是這樣說, 出去做野工作一樣 !
Agree, 就算兩個人能力條件一模一樣,老闆9成都會揀個靚既,見到靚既人都精神爽利啲,唔請揀個8兩金咩,見到佢已經燥底啦

bertcat123    發表於 16-9-7 17:39
是是但但    發表於 16-9-7 17:12
chrischo2002    發表於 16-9-7 11:57

水晶宮

畀面勳章

絕對係靚女多著數啦!我大女精靈可愛,係中小學係寵兒!但細女似足老公,妹妹一出世,我已經立下決心,一定要妹妹讀多D書

侯爵府

正常,唔好話讀書,做野,就算行街買野,去街市,個待遇都一定唔同。

伯爵府

如考直資等學校都係樣靚有著數架

侯爵府

樣靚無論係學校定大人社會都一定係著數D 架啦..... 但按樓主所講老師對A女孩有偏袒嘅情況都未必係好事..... 我個人認為, 五官端正, 心善則美....

首頁
12345...12

尾頁

跳至