自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

好多jm都問我邊款蒸氣眼罩,我宜家就話俾大家聽啦,利申:我唔係賣家,我只係買番來用的!

大宅

回覆樓主:

多謝你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

子爵府

回覆:薰衣草蒸氣眼罩(有圖)

請問邊度買?幾錢?

男爵府

tracy.ho 發表於 16-9-12 08:58
好多jm都問我邊款蒸氣眼罩,我宜家就話俾大家聽啦,利申:我唔係賣家,我只係買番來用的!

我要晚晚用花王才瞓得好。您上黑個款邊度買?

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

801 發表於 16-9-14 08:59
請問邊度買?幾錢?

我妹幫我買架,我每次入貨就10盒

侯爵府

anlywan 發表於 16-9-14 09:30

我以前都用花王,不過唔係好得,最後轉呢個

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:薰衣草蒸氣眼罩(有圖)

子爵府

引用:Quote:801 發表於 16-9-14 08:59 請問邊度

原帖由 tracy.ho 於 16-09-14 發表
我妹幫我買架,我每次入貨就10盒
可以幫手問問你個妹係邊度嗎?

象牙宮

引用:Quote:tracy.ho 發表於 16-9-12 08:58 好多

原帖由 anlywan 於 16-09-14 發表
晚晚用唔考慮買panasonic 蒸眼香薰機,咁化算又環保好多。

子爵府

801 發表於 16-9-14 08:59
請問邊度買?幾錢?
萬0,SA SA, 藥房好多地方有.

子爵府

tracy.ho 發表於 16-9-14 10:45
我以前都用花王,不過唔係好得,最後轉呢個
呢只野大陸好多人係Wechat賣, 請問你係香港邊度買? 我都想買黎試試

侯爵府

801 發表於 16-9-14 11:17
可以幫手問問你個妹係邊度嗎?

(emoji)(emoji)(emoji)

侯爵府

BBQBB 發表於 16-9-14 18:08
呢只野大陸好多人係Wechat賣, 請問你係香港邊度買? 我都想買黎試試

我妹係大陸幫我買翻來,我妹話微信淘寶好多假野架,所以要同熟人買,果D咩曬單,得紅包轉賬,冇現貨嘅多數都假

侯爵府

mercurycc 發表於 16-9-14 11:20
晚晚用唔考慮買panasonic 蒸眼香薰機,咁化算又環保好多。

用蒸眼香熏機好麻煩!宜家我一邊訓,一邊餵奶,一邊敷呢D眼罩,叫C6十五分鐘幫我除,仲要唔好叫醒我

子爵府

引用:Quote:BBQBB 發表於 16-9-14 18:08 呢只野

原帖由 tracy.ho 於 16-09-14 發表
我妹係大陸幫我買翻來,我妹話微信淘寶好多假野架,所以要同熟人買,果D咩曬單,得紅包轉賬,冇現貨嘅多數 ...
香港邊度有?
我手多,去淘寶見到28人仔一盒呀。

侯爵府

BBQBB 發表於 16-9-14 19:15
香港邊度有?
我手多,去淘寶見到28人仔一盒呀。

yes,我買都係28/1。聽講好快加價,搞到我今次買佐超級多20盒以上好似就25/1

男爵府

mercurycc 發表於 16-9-14 11:20

去邊買?百老滙等?

大宅

tracy.ho 發表於 16-9-12 08:58

請問有咩功效?Thx
好瞓D?
去黑眼圈?

侯爵府

choitingting 發表於 16-9-14 22:48
請問有咩功效?Thx
好瞓D?
去黑眼圈?

應該都係呢D掛,而我就係玩手機玩太多,宜家隻眼開始澀,好似好痛好攰咁,用佐又真係冇痛,眼藥水都唔使滴

首頁

尾頁

跳至