自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #21 loveyammie 的文章

my friend lives in the same building with them. She told me that his wife and his sister-in-law are not nice persons. They never say good morning/hello to other person (may be they think that they are "big" movie star). In the other hand, Alex Fong (Fong Lik Sun) is really polite. They all live in the same building.

男爵府

做鄰居的唔使個個都講早晨你好呀? 如果人地主講而唔回應就話無禮貌唧, 人地又唔係做知客, 唔講早晨你好都唔係好過份唧

原文章由 WANYING 於 08-11-15 17:27 發表
my friend lives in the same building with them. She told me that his wife and his sister-in-law are not nice persons. They never say good morning/hello to other person (may be they think that they a ...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

yes yes
原文章由 macca 於 08-11-14 21:51 發表
佢以為自己嫁左個super star!!! 最慘佢老公都以為自己係.
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

原文章由 monkey妹 於 08-11-15 19:51 發表
yes yes

男既已經忘記佢係咩水, 女既更加唔知係邊個? 我好out啊

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

i am not a nice person either
i never say hello to anyone i don't know

how can people expect others to say good morning to them without knowing them who they are ??!! just because they are singers or actors?? so they have to say hi to everyone??!

原文章由 Fatima_melanie 於 08-11-15 19:39 發表
做鄰居的唔使個個都講早晨你好呀? 如果人地主講而唔回應就話無禮貌唧, 人地又唔係做知客, 唔講早晨你好都唔係好過份唧

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

各花入各眼,我覺得佢地好親,佢老婆都幾靚呀,甘話晒都做個model,都唔會好差.覺得自己靚有乜甘奇,好多女人都係甘架啦.甄子單功夫好了得,我覺得佢好鬼型.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

i think i am pretty too

what's wrong with it?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

原文章由 B豬 於 08-11-14 21:48 發表
但係我覺得佢老婆好樣衰,仲大隻過佢,仲要成日以為自己好靚

禁止訪問

好媽媽勳章

洋房

伯爵府

畀面勳章

SO FAR SO GOOD!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

[ 本文章最後由 BUNNYLEE 於 08-11-16 19:05 編輯 ]

洋房

伯爵府

原文章由 B豬 於 08-11-14 21:48 發表
但係我覺得佢老婆好樣衰,仲大隻過佢,仲要成日以為自己好靚
話人前先睇下自己有無資格啦

子爵府

原文章由 kit2004 於 08-11-16 12:40 發表
各花入各眼,我覺得佢地好親,佢老婆都幾靚呀,甘話晒都做個model,都唔會好差.覺得自己靚有乜甘奇,好多女人都係甘架啦.甄子單功夫好了得,我覺得佢好鬼型. ...

有好多model都好醜樣.李璨森ex model gf,個樣

伯爵府

佢老婆以前都ok呀,生完第一個都瘦

係今次可能仲未收到身

不過睇佢地都幾幸福,最緊要佢老公5嫌佢姐

洋房

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... ble&tid=1370552

子爵府

當年汪cc係多倫多做左華姐冠軍後一晚
我0甘0岩就同佢係隔離檯食飯
waiter認得佢個個走去恭喜佢,佢又無咩野,都ok nice

同人講早晨或打招呼呢件事,我都唔做架
朝早個個係"車立"都係未回魂,同人講早晨都唔知會唔會嚇死人tim..係HK,除非係好熟/成日撞口撞面,否則唔識的話都好少打招呼啦~

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

洋房

甄子單仲有五級琴啊!

首頁

尾頁

跳至