跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2009年3月1歲party第一次召集

各位08Mar媽會會員:

2009年3月我哋有個重要約會!咩日子咁開心?!咩日子咁重要?!咩日子值得大肆慶祝?!...... 你諗到咩呢?

梗係帶埋BB一齊來參加我地0803嘅1歲生日party啦!

日期:2009年3月8日(星期日)
﹝三八婦女節慶祝埋各位mami 偉大&無私嘅付出,雙重意義!﹞

地點:
(A) 九龍灣展貿徑1號國際展貿中心地下展貿廳
(可招待800人)
(B)九龍太子道西193號帝京酒店6樓宴會廳
(可招待400人)

時間:上午11:45 - 下午3:00

形式:Lunch Buffet (Serving time:中午12:00 - 下午2:00,只是大約時間,buffet有2小時)
(由於場地緊張,so我地要知道反應先book場,所以必須要在11月30日前有300人(每個家庭連親屬成人最多6位)先知會決定go ahead)

價錢:
(A) 成人$300、三歲以上$200 + 雜費 $80 (以每個under3歲BB&小朋友計算)

(B) 成人及三歲以上小朋友同樣$260 + 雜費 $80 (以每個under3歲BB&小朋友計算)

注意:
1) 由於是次慶祝活動歡迎多些families參加,而且到時BB已經1歲大要預計埋佢哋嘅活動地方(爬/行/食),考慮地點/衛生/舒適/價錢,我地首選於《九展》開party。由於類似可容納多人gathering嘅場地有限,經我地committees多番討價還價、睇場等,最終揀了2上述2個場地供大家選擇。

2) 如果反應踴躍,《九展》絕對係必然及理想之選,希望到時大家可以坐得舒服點,玩得盡慶D。

3) 雜費方面,每個3歲以下BB&小朋友收取$80,每人均會得到1份紀念品,雜費會用於場地佈置、生日蛋糕、遊戲或抽奬gift和其他雜項。

4) 有剩餘數會捐去慈善機構(開心之餘又可做善事),所有支出會比返大家睇。

5) 一經報名及入數,如到時未能出席,將不會發還費用。

6) 由於場地方面催促,希望大家在11月20日或以前完成報名,如夠250人會同適合的場地confirm,然後希望11月28日前大家可以完成付款,否則無場就攪唔成。

7) 報名時請清楚列明會員編號、BK name、出席人數﹝成人、3歲以上、3歲以下﹞,以方便登記!thanks

你仲等咩呀?快d報名啦!如果有興趣,請pm我 / 朝日太太啦!

[ 本文章最後由 灝灝B 於 08-11-24 03:23 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

報告司令!! 報到!!!

複式洋房

我又黎報名啦!
3個大+1個B

大宅

sorry, christmas party黎唔到, 今次一定要到, 1yr大日子喎.
想問下家姐3月9日先3歲, 咁佢係咪計一個大人定小朋友呢??

大宅

回覆 #1 ykbb 的文章

如果我哋3月8日成事嘅,當然當佢係under 3歲la!呢點我哋會向酒店方面處理ga la!必要時麻煩你帶定家姐個id copy 囉!welcome to the party!

大宅

回覆 #3 sarahwu 的文章

收到la!thanks 參與!

大宅

好呀好呀~~ 報名

2大1B

好彩係3月8號o者, 如果係3月7號(係我寶貝女生日呀, 會有其他節目)我地就參加唔到囉~~~

PM左你喇

大宅

回覆 #1 lou218 的文章

收到la!welcome to the party!

複式洋房

我又黎報名啦!
2個大+1個B:

大宅

回覆 #1 li723 的文章

收到la!have fun!

大宅

嘩, 最熱切期待既1歲生日party呀~~

可以pm我都ok架!!!

不過記得係pm呀, 在版面報名唔計架!
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

別墅

林林媽:
我都係2個大人1個b
我鍾意九展多d, 個場大d, bb玩得開心d;仲有好多位泊車添....

別墅

回覆 #11 朝日太太 的文章

哎呀,好險呀,等我快d pm番 你哋先...mouth:

民房

已pm了, 但忘記會員號碼???怎辦???

原文章由 灝灝B 於 08-11-16 04:15 發表
2009年3月1歲party第一次召集

各位08Mar媽會會員:

2009年3月我哋有個重要約會!咩日子咁開心?!咩日子咁重要?!咩日子值得大肆慶祝?!...... 你諗到咩呢?

梗係帶埋BB一齊來參加我地0803嘅1歲生日party啦!:go ...

大宅

原文章由 yan_bluesky1 於 08-11-16 13:06 發表
已pm了, 但忘記會員號碼???怎辦???

你係m015

大家, 如果你忘記左個會員number,
就去你個mailbox search [email protected]
搵返個email 就見到啦!!
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

回覆 #1 朝日太太 的文章

複式洋房

會員#M136
2大1小B

THANKS YOU
http://hk.myblog.yahoo.com/sing-club

大宅

回覆 #1 YINPAK 的文章

已登記!多謝參與!

複式洋房

BK NUMBER#M065
3大1BABY

男爵府

我都報左名啦, 又有得玩
;-)

首頁
12345...6

尾頁