自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

禁止訪問

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

好核突, 呢D咁既男仔冇鬼用

珍珠宮

elenamama 發表於 16-9-19 13:43
兩條女係咪一齊去左捉精靈.........

唔鬼知,冇眼睇

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:拍拖拍到咁照顧週到

好彩未見過! 咁樣衰都做得出,真係好愛個女仔喎

珍珠宮

畀面勳章

痴得交關

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

唔係丫嘛,咁都得

珍珠宮

其實都好既,你咁睇緊係覺得個女仔衰,如果掉轉個仔係幫阿媽排隊同拎手袋就唔同諗法

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

呢個真係過份左WOR~~~
女廁都要幫埋手排

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:佢地個女朋友仔去左邊 使唔使排埋隊咁好服

原帖由 ilovemagao 於 16-09-19 發表
佢地個女朋友仔去左邊 使唔使排埋隊咁好服侍呀
會唔會係有錢太太, 唔係咩女朋友仔呀

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

耕田妺 發表於 16-9-19 12:08
尋日去商場厠所,出去門口時,見到兩個年青男,企左喺條人龍中,兩個都咩左個女仔手袋喺博頭,我當時見到就 ...
幫女朋友揹手袋已經衰架啦, 仲要幫手排廁所? 佢女朋友對腳有問題呀

禁止訪問

大宅

親子王國15週年勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2018復活節勳章

使吾使

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

牛年勳章

一個願打一個願挨

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

肉酸

伯爵府

如果我排女廁見到條隊有男人淨係覺得有變態混左入黎... 囧 點會估到佢地幫女朋友排隊...
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

首頁
23456...10

尾頁

跳至