自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

明知陪跑 奇招突圍 郭羡妮透視低胸艷壓全場
(星島)11月16日 星期日 06:30

(綜合報道)
([url=]星島日報
[/url]報道)無綫台慶《萬千星輝頒獎典禮2008》昨晚於電視城舉行,所有藝員均盛裝出席,尤以一眾女藝員也以天賦的性感本錢來搶鏡,有份角逐最佳女主角的[url=]郭羨妮
[/url],雖然只是陪跑,但仍以超性感的低胸及透視裝來搶鏡,連與他同行的[url=]夏雨
[/url],看到她的裝束也大叫:「醒晒!」
  文:余潤娟、游艾維、駱震寧
  圖:譚志光、朱偉彥
  昨晚所有有份提名競逐獎項的藝員均有出席頒獎禮,無綫於昨日傍晚6時多,安排藝員乘坐8輛古董車到場,此外還安排400名Fans到場,支持他們的偶像以閃燈牌及橫額來造勢,現場所見以林峯的Fans最多,他甫到場,其Fans便發出尖叫聲,熱面十分熱鬧。林峯被問到賽前再會見高層爭獎一事,他表示當晚吳雨及[url=]霍汶希
[/url]也在場,當時只是商討明年的工作大計。
  坦言性感博出風頭
  首先出場的是去年的視帝[url=]陳豪
[/url]及視后[url=]李司棋
[/url],緊隨其後的便是夏雨及郭羨妮,穿上Cecilia Yau設計的超低胸及胸前超透視裝郭羨妮,真空上陣再配以價值200萬的首飾,一出現便吸引大批記者追拍,連身旁的夏雨也大叫:「醒晒!」問到郭羨妮那麼性感是否來賀夏雨得獎?她說:「當然啦!(你是黑馬,是否想用性感來搶鏡?)不是,(若攞獎是否會再更性感?)等攞獎時才算!其實剛才很多人看到我穿這件衫也感到十分愕然,不過件衫真的好通風。(好搶鏡?)大家來參與也是希望能夠搶鏡的。」
  阿佘戴740萬鑽飾
  同樣是視后黑馬人選的[url=]佘詩曼
[/url](阿佘)及[url=]鍾嘉欣
[/url],也終極性感來搶鏡,前者穿上Walter Ma設計的白色露肩晚裝及周大福贊助的價值740萬鑽飾到場。阿佘坦言對奪獎的信心不大,她笑言:「裙子好鬆,好似經常想跌呢!」被問到她今年的性感裝束可以頂替去年的[url=]黎姿
[/url],阿佘稱絕對不是。罕有性感的鍾嘉欣,穿上鄭兆良設的黑色露肩長裙,右手配以黑色的喱士,及配以價值400多萬元的英皇贊助首飾,非常搶鏡。問她為何會這麼性感?她直言:「最重要靚,設計師叫我不要經常穿粉色及白色系列,他稱我可以穿多些黑色。(好性感呢?)其實我都有少少怕醜!」
  米雪否認尹佬入ICU
  至於視后大熱米雪則以皇廷及英皇珠寶的價值過千萬首飾來搶鏡,被問到男友尹志強是否轉入深切治療部留醫?米雪即時否認,並表示尹志強本來已經痊瘉,昨晚還叫醫生及護士來支持她。問到如奪獎後會否即到醫院採望尹志強?她笑說:「不告訴你們,但一定會致電給他報喜。」

別墅

佢著到咁...已經成功左達到佢目的--->搶鏡!
下次著件國王的新衣,仲搶呀!
最新日韓小公主髮飾...facebook: "Princess Qcute"

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

其實一d都唔靚

大宅

可能下次 咩都唔著 個個都會同佢影相tim呀

大宅

我問c6果個邊個o黎?(因果時影住阿姐,只見其空,不見其樣!)
c6就話「周圍all c all 尿果個lor!唔記得叫咩名呀!」

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係著得好核突!!
次次影阿姐都影到佢對波!!
本來睇其他個個都好好,
係睇到佢眼睛受罪!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其餘既都露得好順眼,郭小姐反而過份左,有d cheap cheap味.

珊瑚宮

好媽媽勳章

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

明知陪跑 奇招突圍 郭羡妮透視低胸艷壓全場

手多一改mouth:
唔知點解 奇衫壓胸 郭xx透視低胸驚嚇全場

水晶宮

畀面勳章

原文章由 ariannasum 於 08-11-16 12:55 發表
佢著到咁...已經成功左達到佢目的--->搶鏡!
下次著件國王的新衣,仲搶呀!

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得好唔靚!:;pppp:

大宅

原文章由 MANFUN2010 於 08-11-16 14:08 發表
真係著得好核突!!
次次影阿姐都影到佢對波!!
本來睇其他個個都好好,
係睇到佢眼睛受罪!!

Taste so bad~

子爵府

勁似夜場D女仔囉

做女仔最緊要端莊呀

伯爵府

畀面勳章

原文章由 陳美嬌 於 08-11-16 19:15 發表
勁似夜場D女仔囉