自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

不要去意舍,有陣味,和好細間房

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

旅樂序三館又有冇jm住過呢?想book厘間。
快樂可人兒
:-DResults:

伯爵府

永安棧

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

信媽 發表於 16-9-19 23:23
意舍。就在西門町內。
意舍行去捷運都行好遠下喎

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

香討個邊有網友話德立莊啲床有虱,廁所去水唔好,房間清潔求其,我覺得都係唔好選擇德立莊

水晶宮

柯達飯店如何?
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ir9974 發表於 16-9-21 08:52
旅樂序三館又有冇jm住過呢?想book厘間。

我本來都想book2/3館但無晒家庭房,3館得3人房咋。同埋見d comment 話要過2館食早餐。依家諗緊台北日記台北車站館個間

子爵府

虎到金來勳章

回覆:請介紹台北酒店,想揾西門町附近交通方便出入的

我覺得丰居唔錯,其實佢個入口都好旺人流,樓下就係西門町中心,有7-11,starbucks, 夜晚仲好多車仔檔野食。至於話門口有幾級樓梯,其實只係得個幾級,唔高的,我覺得相比捷運個d要行成條樓梯個d仲辛苦。

大宅

maymaggie 發表於 16-9-19 20:27
計劃同老人家去台北,想搵西門町附近交通方便出入的酒店

謝謝各位Jm!

西門町我住過一間叫just sleep 嘅洒店,幾乾淨企理,不過冇乜設施,講明just sleep,去台灣返洒店都係訓覺,所以住平d留多d蛋藥shopping

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

我BOOK 了大倉,請問有無JM住過?

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:請介紹台北酒店,想揾西門町附近交通方便出入的

黎緊同父母去會住台糖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

如果台北車站都OK,我覺得岩老人家,真係方便,係舊D

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

winkdex 發表於 16-9-21 10:10
西門町我住過一間叫just sleep 嘅洒店,幾乾淨企理,不過冇乜設施,講明just sleep,去台灣返洒店都係訓覺 ...
Just Sleep 我都住過4人房, 細就細D, 又冇景, 不過都算乾淨

男爵府

富國,要行5-8mins 到西門町,但平/大/舒服/乾淨

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

平既可以搵西門大酒店, Go sleep, Just Sleep
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

男爵府

yuensiu 發表於 16-9-21 08:00
吓咁恐怖!
有無jm住過台北日記,近台北捷運個間?
本來想睇埋永安棧但我去個日子仲未出房。

成個廁所都係屎水

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

holyjuly 發表於 16-9-21 12:45

成個廁所都係屎水

我book左新驛,希望唔太差吧。
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

珍珠宮

回覆樓主:

俞美精品有人住過嗎?網上評語唔錯,我見好平

珍珠宮

cherrylemon 發表於 16-9-20 00:04
Roader啱啱住完,又新,過條馬路就係西門町,lobby有免費汽水杯面蒸包點供應。。。

請問Roader你住冇窗定有窗房間

水晶宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

首頁
12345...6

尾頁

跳至