自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近續約幾錢?

男爵府

回覆樓主:

我都要續

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

暫時只收到77/月的通知,唔夠吸引。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

上一張約...因佢唔平, 轉左3...58/月,2年約.... 剛早2日, C6見張單11月到期加左就想CUT, 之後佢俾左優惠續左平均<48元一個月....簽2年...

如果只是家居電話, 唔覺有咩大差別, 而且現在都是用手機多, 家居電話都是俾長輩用....

Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

扣曬回贈禮卷,一年約平均$5x。

禁止訪問

別墅

HL711 發表於 16-9-28 11:42
你個Plan係點? 扣曬回贈禮卷,一年約平均$5x??? Thx

sales 昨天Quote 比我$110/月,簽12個月合約 第4,7 ...

可否pm 個sales 聯絡電話?

珍珠宮

你個Plan係點? 扣曬回贈禮卷,一年約平均$5x??? Thx

sales 昨天Quote 比我$110/月,簽12個月合約 第4,7 ...

我冇電器,比多150劵

HL711    發表於 16-9-28 12:42

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 toffeetong 的帖子

Hi Toffee
我都係77元一個月.

我想走了, 轉去hkbn, 話收十元一個月. 不過要同board band 一齊簽.
生日月, 開心過

子爵府

2023年兔年勳章

hellomiffy 發表於 16-9-28 12:32
我冇電器,比多150劵
可否提供联絡方法?
27/11 就是我的大日子呀!!

珍珠宮

可否PM SALES電話?

珍珠宮

hellomiffy 發表於 16-9-28 12:32
我冇電器,比多150劵

可否PM SALES電話

珍珠宮

熱血金章

雪文 發表於 16-9-28 17:14
回覆 toffeetong 的帖子

Hi Toffee

hi 雪雪,你都到期呀。
可惜我寛頻仲有年半期,拆開左寛頻和家居,第日都唔知點算。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 HL711 的帖子

我就到期。打去續18個月送coupon200要98/月。可以比Sales 資料我嗎?謝!

王國會長

王國會長

温馨提示:請勿於帖中留下PM、EMAIL或索取相關資料,否則本文會被關閉,多謝合作!

珍珠宮

潘白兔 發表於 16-9-28 18:10
可否提供联絡方法?

我只是打去問續約,跟住佢先sell幾個貴plan,一路話唔啱到比呢個

珍珠宮

fanny590 發表於 16-9-28 18:58
可否PM SALES電話

打1000號的,佢轉駁去有關部門,我唔記得有冇話「取消」,但我未簽取消表已offer到呢個約

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

toffeetong 發表於 16-9-28 19:03
hi 雪雪,你都到期呀。
可惜我寛頻仲有年半期,拆開左寛頻和家居,第日都唔知點算。
...
早晨呀 ! 我都係 寛頻仲有半年, 所以好煩. 當時唔好拆開好, 宜家二頭唔到岸
去HKBN門市問, offer 我 1000M boardband $158.- +10元家居電話, 可以俾住半年10元電話費一個月先, 到半年後才收boardband 錢.
但係上网自己搞, 才$155有齊二樣 ( 其實仲有電視), 但無人跟. 我有時間要打電話去問下网上客服.
生日月, 開心過

珍珠宮

熱血金章

雪文 發表於 16-9-29 10:15

唉!今期join HKT既寛頻,係30個月合約。但佢平既家居電話,只得18個月合約,攪到而家條條fing. 激c人

大宅

fanny590 發表於 16-9-28 18:56
可否PM SALES電話?

Please PM me the sales phone no

sales 昨天Quote 比我$110/月,簽12個月合約 第4,7 共2個月回贈@132/month;$250 welcome coupon
所以 110x12- 250 coupon -132 -132/ 12 = average $67.20/月
平均$67.2/月再加送一件電器 智能煲 - 樂信牌 RASONIC 6公升 智能煲 RPC-Y6E
HoneyB 媽媽[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid102/p7b9a39e2329b41666e1464276c20ef41/f9c88c7d.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至