自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地屋企有無D好麻煩的兄弟姊妹? 在家人面前好好傾, 一個正常人咁, 大家商量事, 大家面前贊, 轉頭就發晒脾氣搵老人家鬧,不停數兄弟姊姊不是, 令老人家好難做

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有, 我姑奶, 在男家出晒名打橫行, 歪理多過乜, 仲要聲大大無貨賣
男家無人出聲話佢架, 我都習慣無視佢(好彩唔一齊住, 我一年先見男家2,3次)
除非影響到我, 我就一定會出聲囉

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講返你個case, 佢鬧咩先?
係咪有關錢事?

子爵府

畀面勳章

呢個post 似係會上報紙果隻....

wcpcelia    發表於 16-9-28 16:53

珍珠宮

tiffanylmc 發表於 16-9-28 16:34
呢個post 似係會上報紙果隻....

如果有埋例子一定上報

珍珠宮

有個好自私的姐姐
主張買貼住地下個靈位給媽媽
因為平
不過佢唔係冇錢
後來我出大部分錢買左個正常位給媽媽

男爵府

我無,老公有,佢二哥賭到破兩次產,成日問我老公借錢,由我同佢拍拖到結婚再生埋女都一直借,但佢有錢同女友去旅行架,最恐怖係99都幫住佢!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:我無,老公有,佢二哥賭到破兩次產,成日問

原帖由 章魚妹妹 於 16-09-28 發表
我無,老公有,佢二哥賭到破兩次產,成日問我老公借錢,由我同佢拍拖到結婚再生埋女都一直借,但佢有錢同女 ...
我覺得最恐怖係你老公竟然仲借俾佢

男爵府

李豆豆 發表於 16-9-28 18:40
我覺得最恐怖係你老公竟然仲借俾佢

佢話唔知點推,又唔知點開口叫佢還,但佢二哥成日老奉咁,唔該都無句!我已經話再借我真係會同佢離婚!

珍珠宮

章魚妹妹 發表於 16-9-28 18:57
佢話唔知點推,又唔知點開口叫佢還,但佢二哥成日老奉咁,唔該都無句!我已經話再借我真係會同佢離婚!
...

我姑奶以前都係咁老奉要我老公借錢俾佢,又係一句唔該都無,更唔會主動還錢
但老公同左我一齊之後,唔再借俾佢,我姑奶勁憎我架
大大聲話我老公結婚後成個人變晒,唔錫家姐喇,擺明俾說話我聽
我心諗結左婚緊係錫老婆架啦,你無野呀想同我爭寵

男爵府

章魚妹妹 發表於 16-9-28 17:32
我無,老公有,佢二哥賭到破兩次產,成日問我老公借錢,由我同佢拍拖到結婚再生埋女都一直借,但佢有錢同女 ...
我老公大哥又係,由我地開始拍拖到而家,20年喇仲係咁衰,不過我老公冇借錢俾佢

首頁

尾頁

跳至