自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

靚媽媽 發表於 16-10-4 13:48
如果係呢個情況, 我會私下同妹夫講, 問佢想點,
如果佢想保住屋企, 只係一時迷失, 我會話信佢一次.
而且要 ...
我老公都係咁同我講因為他了解件事後
話我妹都有責任 叫我唔好講俾妹知
破壞佢哋
多謝您 你講得好啱

公爵府

abu_cheung 發表於 16-10-4 14:50
就係未睇 就答 唔怪得有位jm回應
如果我係樓主 我會爆粗
精句

你咪樓主

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都唔知係咪真分手, 個男以後可能收得更加密實, 個女人亦未必會放手, 至少男既買名牌包包有大折扣, B6女人愛包包, 點會咁易放手, 陣間借D易又搵個男人買野, 欲斷難斷咁! 難攪!

用戶要求終止服務

skyfree333 發表於 16-10-4 15:00
你咪樓主

佢有點胡言亂語.............

子爵府

mok239 發表於 16-10-4 17:00
佢有點胡言亂語.............
你 又爬下文笑

子爵府

PoPobaby 發表於 16-10-2 14:22
唔接電話咪即係身有屎,那個是你親妺,你會清楚佢性格,如果她是好倚賴無主見的,我可能會唔講,私下警告妹 ...
你好叻講中我妹 完全沒主見 眼中只有老公

子爵府

guan 發表於 16-10-2 14:27
以我屋企黎講就係最好例子,聽完後自己决定點做!
話説十幾廿十年前,我家姐啱啱生佐大仔,老豆有日喺街見 ...
明白好多謝你提醒

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

我會suggest 阿妹要plan下點做,如果真有其事,會事先搞定d財產,證據等 …… 到件事揚左,阿妹都有保障

子爵府

SWEETYYAN 發表於 16-10-3 08:06
Bk既人成日唔爬文就斷估,我係樓主的話會爆粗
係 我真好想爆 好彩你明白我 多謝你

大宅

abu_cheung 發表於 16-10-4 19:31
係 我真好想爆 好彩你明白我 多謝你

唔使多謝,真係好黑人憎,個個唔知頭唔知路就妄下定論,以為自己係金田一咩

伯爵府

回覆樓主:

樓主阿妹應該係, “你厄我就厄成世” 果種人。 即係情願逃避唔面對。

你妹夫就80%係唔會斷, 亦唔會同你妹講。 因為感覺上, 佢唔係蠢人。 就算你妹知, 都未必會甩個b6, 甩左亦未必無下次。

所以。。。 如果你控制到自己既, 就扮唔知, 唔再理, 只係提你妹做女人都要有啲錢係手。

而家最不在控制之內既, 就係你c6班親戚。 計時炸彈

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

唔講。我媽因為講左,我姨嬲左我媽一排話中傷佢老公。

有時有些東西,人地想隻眼開隻眼閉,何必為難人。未搞清楚對方諗法,一定唔講。
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

首頁

尾頁

跳至