懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨晚發現有小許帶黃及帶淺啡分泌物, 左邊下腹有小許痛, 膀胱有時也會痛, 點算? 因睇開的c+極難book, 如果去政府睇有冇得優先 (我一向在東區e院產檢)?

禁止訪問

伯爵府

你le個情況我之前都試過, 原來le d唔係流啡, 係染左念珠菌, 我諗你都可能係咁.

你打去睇開的婦產科醫生度, 同姑娘講有異常分泌, 佢應該會安排即日俾你插隊睇的.

水晶宮

check first la
call doctor again la
good luck

大宅

如果去政府會唔會即時抽取分泌物化驗後才給我藥呢?

伯爵府

原文章由 xowpooh 於 08-11-19 10:26 發表
如果去政府會唔會即時抽取分泌物化驗後才給我藥呢?

政府我無睇過, 唔知. 但係私家婦產科, 我打去插隊睇的, 個醫生抽分泌去化驗, 佢即時睇下估下果d係咩菌, 即時已經幫我塞藥和俾藥膏我搽, 過幾日化驗知道係邊隻菌就叫我返診所攞藥食.

不過我都唔肯定你係感染細菌定係真係流啡, 不過無論係流啡定係感染, 私家係一定要安排你即日睇的, 因為你係大肚婆嘛. 就算我未大肚前, 有次有異常分泌, 姑娘都俾我即日睇 (平時le個醫生都係要早個幾月前預約的), 不過要等到醫生臨收工前睇最後一個咋嘛.

大宅

各位, 唔該哂! 我依家唔係次次去厠所都見到啡, 有時係冇事ka, 我會睇定d先, 不過唔知係咪"形"住, 個肚有dd痛, 唔知點咁.....

大宅

BK Milk勳章

呢D唔好拖,睇急症都得架。。
你話有DD痛,流啡,佢地一定應該幫你照的~如果念珠菌係會好痕的,你有痕嗎?

複式洋房

快d睇急症啦
應該好快有得睇o架

首頁

尾頁

跳至