自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Danielle! 好勁呀。 依家出烹飪書'on the table at home', 唔知邊度有得賣, 我都有興趣, follow開佢IG, 佢煮野食真係好勁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

ella0628 發表於 16-10-15 06:23
Danielle! 好勁呀。 依家出烹飪書'on the table at home', 唔知邊度有得賣, 我都有興趣, follow開佢IG, ...
結婚,有一仔一女,淡出娛樂圈好耐。剛剛聽到佢離左婚

子爵府

廣告一出我覺得佢靚和純品,點知神童輝單野一出,佢都好似係女主角之一。現在睇個樣過番D正常生活。都好!

wcpcelia    發表於 16-10-16 10:05
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

禁止發言

回覆樓主:

子爵府

維港 發表於 16-10-15 06:50
佢又係神童輝其中一個女朋友?

傳聞有傳過囉!神童輝出事時,佢就避開人。神童輝攞船p相出來爆料,週刊登過佢相,我覺得可惜囉。
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

維港 發表於 16-10-15 06:50
佢又係神童輝其中一個女朋友?
係呀,相簿有佢份

男爵府

Danielle ,好鬼靚(emoji)

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

未睇過佢本書,唔敢comment, 但而家個個都話自己識煮嘢食,其實好多都係左抄右抄
有時覺得喲Model都幾慘,真係靠樣搵食,做得嗰十幾年,藝人都仲可以有甘草演員,行返落天橋就除咗出書教化妝煮嘢keep fit,就好似咩都唔識咁

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

當年真係幾靚,但私生活一團糟

首頁

尾頁

跳至