使用意見

跳至

首頁
12345...16

尾頁

公爵府

現今世界已經唔需要講道理,講良知。
你係自己友?就算有幾咁口出狂言,幾咁不知所謂,都一定要撐,都可以留底。
唔係自己友?你講乜都無用,知唔知咩係親疏有別呀?快d走啦!
聽完有d JM留言好啱,都唔知自己咁上心做乜?不過我亂噏一番,原來咁爽,而且目的已達到。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解一早會有咁大感概既?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

my005 發表於 16-10-15 08:50
點解一早會有咁大感概既?

只係有感而發,我從來未試過鬧bk。今次係死心。所以就算永久封我口都唔會覺得可惜。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

piv 發表於 16-10-15 08:54
只係有感而發,我從來未試過鬧bk。今次係死心。所以就算永久封我口都唔會覺得可惜。
...

你死心就即係有期望過,我向來只覺得BK主力搵廣告,大家講咩除非真係好影響佢生意/運作,如果唔係都唔想介入,都唔係咩自己人,只係費事理!!!!

大宅

發生咩事?

珊瑚宮

...

唔好咁啦,應唔關bk事,只係無某d人咁識走罅,咁無,,,,,,,,,,,,&下..............啫。

公爵府

littlecar 發表於 16-10-15 08:58
你死心就即係有期望過,我向來只覺得BK主力搵廣告,大家講咩除非真係好影響佢生意/運作,如果唔係都唔想介 ...

唔係。佢哋係時常介入。啱聽的就算犯規都當睇唔到。否則會快速地搬走個post。

象牙宮

2024年龍年勳章

...

發生咩事?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

piv 發表於 16-10-15 08:45
你係自己友?就算有幾咁口出狂言,幾咁不知所謂,都一定要撐,都可以 ...

你係新人?

子爵府

回覆樓主:

我就喺呢度鬧衰鬧臭游蕙禎,梁頌恆! 你兩隻係食屎狗! 一個係臭八,一個係廢柴!

哈爾濱    發表於 16-10-15 12:29
annann246    發表於 16-10-15 12:00

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

piv 發表於 16-10-15 09:01
唔係。佢哋係時常介入。啱聽的就算犯規都當睇唔到。否則會快速地搬走個post。
...

原來你講呢樣,一直都係咁架,動作快慢有別,呢樣就真係覺!!!!

子爵府

piv 發表於 16-10-15 09:01
...

例如?

珊瑚宮

...

其實我估可能係有人熟bk 既rules,識玩舉報,一見唔妥,就即按舉報,咁管理員見到會即處理啫。
一日咁多posts,咁多回覆,管理員無可能咁快睇晒既,對不?

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

回覆樓主:

8下先,邊個po ar???
網路世界做乜甘認真啫,現實有大把野你好關心啦…
輕鬆上網咪算囉,就算呢度好多口臭友,道德高地人,郁下就話人(你又好靚咩)……呢啲人唔會影響你生活呢…唔好將負面情緒影響自己精神 。乖。
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

公爵府

月牙兒♡ 發表於 16-10-15 09:04
我就喺呢度鬧衰鬧臭游蕙禎,梁頌恆! 你兩隻係食屎狗! 一個係臭八,一個係廢柴!
...

你講咗我好想講既野。

男爵府

牛年勳章 親子王國15週年勳章

你係自己友?就算有幾咁口出狂言,幾咁不知所謂,都一定要撐,都可以 ...

講政治不嬲都會搬去時政擂台,你唔係今日至知嘛

男爵府

虛擬世界,大家只係上網傾計、分享一下,冇需要太上心。此處不留人 自有留人處。

PS : 我過來人的經驗

公爵府

lemontea520 發表於 16-10-15 09:07
8下先,邊個po ar???
網路世界做乜甘認真啫,現實有大把野你好關心啦…
輕鬆上網咪算囉,就算呢度好多口臭 ...

我唔會唔開心。但我一定要發聲。表達我的諗法。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

如果咁大感慨,唯有離開,冇謂動氣。

首頁
12345...16

尾頁

跳至