自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

幾攪笑喎

男爵府

good_pig 發表於 16-10-15 10:55

我覺得,方生應該平時都係咁上下講老婆,相信佢老婆都無佢咁好氣

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:good_pig 發表於 16-10-15 10:55 我

原帖由 曈曈媽咪 於 16-10-15 發表
我覺得,方生應該平時都係咁上下講老婆,相信佢老婆都無佢咁好氣
莫小姐真係人品好

翡翠宮

回覆樓主:

唔係只計生個部分,生完養育嘅責任都要兩公婆都配合先得嘅。

不過莫可欣其實都好彩,難得方生唔似某d 男人咁死都要追仔,生一個係女都心滿意足。如果恨仔要係咁生為追仔,都幾大壓力

寶石宮

引用:唔係只計生個部分,生完養育嘅責任都要兩公

原帖由 Dwmn 於 16-10-15 發表

不過莫可欣其實都好彩,難得方生唔似某d 男人 ...
方生話老婆生積

男爵府

Dwmn 發表於 16-10-15 11:04

相信莫可欣係好爽朗既人,好易相處。

琥珀宮

畀面勳章

聽講方生其實根本冇想過生仔,當年莫有左佢一時間接受唔到,不過最後都負左應負既責任

esmehouse    發表於 16-10-16 00:25
Mrs.YeungMeh    發表於 16-10-15 17:47
MyLittleStar    發表於 16-10-15 12:17

珍珠宮

good_pig 發表於 16-10-15 11:10
方生話老婆生積

佢把口又真係幾衰

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

幾好笑丫

寶石宮

引用:聽講方生其實根本冇想過生仔,當年莫有左佢

原帖由 littlesister 於 16-10-15 發表
聽講方生其實根本冇想過生仔,當年莫有左佢一時間接受唔到,不過最後都負左應負既責任
...
佢又真係堅誇張

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢把口咁講姐 , 如果老婆有咗 , 佢口 UP UP 咪又接受

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

good_pig 發表於 16-10-15 11:19
佢又真係堅誇張

當年係莫可欣介入方中信同蘭子之間

我都唔係太鍾意莫可欣

但男都唔方好...........
日本の平安を祈ります

翡翠宮

good_pig 發表於 16-10-15 11:10
方生話老婆生積

生積唔係食極唔肥咁解咩

男爵府

回覆樓主:

其實咁樣公開話自己老婆我唔like

2BMa    發表於 16-10-16 05:05
esmehouse    發表於 16-10-16 00:25
lavender366    發表於 16-10-15 18:57
Msolivialeung    發表於 16-10-15 12:26

珍珠宮

Dwmn 發表於 16-10-15 11:04

同意。 我有幾個朋友都係半推半就下老公先願意生一個或者生多個。 生完就成日怨老公唔理唔幫手,兩公婆又多拗撬。 我唔出得聲但心諗個男人真冤枉。 呢啲 case 男人企硬唔生可能仲簡單

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

佢甘講真係好衰

琴晚睇電視做果d娛樂新聞.突然聽到c6話兩隻老妖,原來話鯊魚丸果兩位

c6話果陣訪問過佢(後生d果個)同方.沙女發晒姣話等方,方話我好多人等架喎!方都唔so佢.不過方講野不嬲都係甘吋.

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:我又講莫可欣先.. 方生又黎料

珍珠宮

haileykiu 發表於 16-10-15 11:32
其實咁樣公開話自己老婆我唔like

我都唔like

侯爵府

其實方幾好人,亦真的好受女仕歡迎。
幾年前我成日去九龍城某火鍋店食嘢,差不多9成都見到方喺度。有次我遲咗去,喺店內見唔到D朋友,方同我講:亞妹吖,你D朋友坐咗上樓上~ 我嗰下勁開心,竟然認得我(emoji)(自我感覺良好中)
然後一次,同一間火鍋店,有D紀律部隊的女仕收工,飲多咗啤酒,見到方,成班衝埋去攬住佢唔放手,要頭碰頭cool住頸同佢自拍⋯ 方都笑笑口冇拒絕⋯ 我估佢慣咗~

首頁

尾頁

跳至