論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

因個人經濟問題不得不提早在1月份與姐姐解除合約, 所以問下有無人將會請工人, 個姐姐好好, 夠細心, 照顧BB或小朋友都OK. 所以都想幫佢找個新工作, 如有需要可約見, 請PM 我.

我1000%保證本人不是什麼公司...... 不要誤會.
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

別墅

補上小小資料 : 姐姐已在港工作多年, 年齡已達48. 如不介意年齡問題的話, 請PM我, 我會盡快給你他的個人檔案給你. 請留 EMAIL ADDRESS, 謝謝.

原文章由 Candy1215 於 08-11-21 13:27 發表
因個人經濟問題不得不提早在1月份與姐姐解除合約, 所以問下有無人將會請工人, 個姐姐好好, 夠細心, 照顧BB或小朋友都OK. 所以都想幫佢找個新工作, 如有需要可約見, 請PM 我.

我1000%保證本人不是什麼公司...... 不 ...
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

複式洋房

Dear Sir

Please send his info for me , I have twin BB, want to find a good helper .
My E-mail address is [email protected]
BEN

原文章由 Candy1215 於 08-11-21 13:27 發表

我1000%保證本人不是什麼公司...... 不 ...

複式洋房

i want too! please send her information for me! thank you

[email protected]

複式洋房

勁需要呀!!! 麻煩send email俾我丫......我已經等我搵果個agent等到唔可以再等喇....
[email protected]

十萬個thanks

複式洋房

I've sent you PM on Nov 21 and look forward for your reply.

I don't mind her age.

原文章由 Candy1215 於 08-11-21 14:09 發表
補上小小資料 : 姐姐已在港工作多年, 年齡已達48. 如不介意年齡問題的話, 請PM我, 我會盡快給你他的個人檔案給你. 請留 EMAIL ADDRESS, 謝謝.

首頁

尾頁

跳至