自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:葵涌復康院舍「康橋之家」院長[張健華]與障女院友非法性交

甘都告唔入~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

賤人仲要討回錢

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

痴線架 咁都告唔入
即係明知佢有罪但都入唔到罪

伯爵府

正百佳

子爵府

那些花兒 發表於 16-10-16 10:26
即係非禮智障人士實入唔到罪?因為佢地實出唔到庭作供

呢啲就是香港法例

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

正X街...賤人~

公爵府

August2016 發表於 16-10-16 10:20
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20161015/19801488
兩個月前發生14 ...

ED老淫蟲個天會修佢

公爵府

那些花兒 發表於 16-10-16 10:26
即係非禮智障人士實入唔到罪?因為佢地實出唔到庭作供

吓,咁仲得掂?恐怕日後會有更多相似案例,又告唔入?天冇眼,比呢d賤人自由犯罪?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

稍為有人性既, 都5會對智商有問題落手
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

子爵府

開心吸收勳章

賤人,應該釘佢牌

大宅

等天收

公爵府

I9528 發表於 16-10-16 11:09
其實,所謂影到嘅片,唔係好清楚,鬆郁濛,所以入唔到,個官都激心

咁嗰啲精液紙巾點解都唔可以你証據咩?!

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

善惡到頭終有報
請勿打招呼~

琥珀宮

畀面勳章

20020116 發表於 16-10-16 19:01
咁嗰啲精液紙巾點解都唔可以你証據咩?!

無證據係同事主完事後有嘅
加上條片鬆郁濛,人證又唔可以出庭

另外,智障人士唔同普通人,記憶亦未必可以流暢,亦未必有連貫性,所以舉證極難

加上,有心人處心積累嘅話,會利用智障人士需要被愛感覺,而分唔出真愛 / 被侵犯,所以,落口供時,會出現愛犯人 / 鍾意犯人 /開心......等等嘅供詞;加上,警方問口供時,要有極高問智障人士嘅技巧,仲要被害人完全明白內容,簡直難過登天

大宅

搞錯,離晒譜
有晒證據咁都撤銷控罪,冇天離
條老淫蟲,人渣,等天收

用戶要求終止服務

人渣
祝佢長命百歲 百病纏身 臨老唔過得世

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:葵涌復康院舍「康橋之家」院長[張健華]與障女院友非法性交

公爵府

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢重敢取回訟費?

伯爵府

回覆樓主:

拉去閹左佢啦!!祝佢臨老唔過得世

首頁
34567...8

尾頁

跳至