親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想帶4 years old小朋友christmas 去高雄玩7日. 是否適合小朋友?? 多唔多野玩for 4 years old. 同埋7日會否太多?? 有冇需要去埋其他地方?? 因未去過高雄, 請各位JM指教

男爵府

引用:想帶4+years+old小朋友christmas+去高雄玩7

原帖由 mr_juicy 於 16-10-17 發表
想帶4 years old小朋友christmas 去高雄玩7日. 是否適合小朋友?? 多唔多野玩for 4 years old. 同埋7日會否 ...
我聖誕節都去,去4日。小朋友未夠4歲。落埋台南玩

大宅

mr_juicy 發表於 16-10-17 12:51
想帶4 years old小朋友christmas 去高雄玩7日. 是否適合小朋友?? 多唔多野玩for 4 years old. 同埋7日會否 ...

我28號去,去墾丁高雄

子爵府

大魯閣草衡道,有食有玩

http://angela700422.pixnet.net/b ... 2%E6%AD%B2%E4%BB%A5

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:47

大宅

mr_juicy 發表於 16-10-17 12:51

駁二藝術區坐小火車
義大世界
旗津踏單車
鴨子船水陸車

子爵府

LCHF 發表於 16-10-17 23:34
大魯閣草衡道,有食有玩

http://angela700422.pixnet.net/blog/post/34172719-%E9%AB%98%E9%9B%84%E3%80%8 ...

呢度我都會去

首頁

尾頁

跳至