想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

試左3個月都唔中,上次黎m 係8 Sep, 今日17oct 都未黎,之前周期都係30日,算準…
9 ~10oct 有少少痛,但11sep 又無感覺。
今日個胸有d 痛
keep 住量體溫,對上3個月一黎m就跌返落36.5以下,今個月都keep 住36.8~37.2
用左綠d 同cb check, 都係1條線。
PS:呢個月有飲添寶方

大宅

有冇食葉酸?

複式洋房

chungmei1207 發表於 16-10-17 17:47
有冇食葉酸?

8同9月都無食

大宅

哦...咁唔關葉酸事了,我上個月就係食咗葉酸,所以遲咗成十日

stagea    發表於 16-10-18 12:15

大宅

我今個月都係遲左 7 日, 平時都好準時的 .... 所以以為有左,
去醫生到驗尿 + 驗血, 都係 Negative ...
點知過多幾日, 無啦啦又黎左 ... 準備好幾個月都唔中, 有 d 幻得幻失既感覺 !

洋房

KELSEYWING 發表於 16-10-17 17:21
試左3個月都唔中,上次黎m 係8 Sep, 今日17oct 都未黎,之前周期都係30日,算準…
9 ~10oct 有少少痛,但11 ...

同樓主一樣呀 到依家都未黎 check 過又無 吾知可以点(emoji)

複式洋房

Terrawong 發表於 16-10-17 21:10
同樓主一樣呀 到依家都未黎 check 過又無 吾知可以点(emoji)

琴日個胸有d 痛,都以為會黎
點知今日又唔痛啦

大宅

我試過食添寶方, CYCLE 由3X 日變左4X 日..之後唔敢再亂食.可能唔啱我.

別墅

飲添寶坊唔係個個都適合,我之前飲過3個cycle,第二個月m前有來啡,第三個月到m前十幾日又來大量啡,來啡來到直至M到,第四個cycle 我唔敢再食,所以添寶坊唔係個個適合,佢有中藥成份,食前最好問下中醫適唔適合你

別墅

我都試了3次!黎近第4次!呢度好多同路人互相扶持! 你幾多歲?

複式洋房

Nicnic44 發表於 16-10-19 10:02
我都試了3次!黎近第4次!呢度好多同路人互相扶持! 你幾多歲?

我28,今個月遲左黎
咩都亂哂,今個月好好放肆下。
希望放鬆d個人先

複式洋房

Bbbtcy 發表於 16-10-18 13:13
飲添寶坊唔係個個都適合,我之前飲過3個cycle,第二個月m前有來啡,第三個月到m前十幾日又來大量啡,來啡 ...

因為見佢d成份同中醫開個d差唔多,所以先試……
今個月雖然遲左,不過無之前咁肚痛同埋手腳唔會咁易凍

首頁

尾頁

跳至