自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

甄太太 發表於 16-10-18 09:21
男人喊呢家野真的不能心軟,我遇過最衰的兩件極品都係又喊又跪,又誓神劈願,查實根本對個個女人都係甘,可 ...

同意!以前都遇一件極品ex,一樣係又哭又比我任打,些戲勁到可以取視帝,賤男!

寶石宮

回覆:我今日先知自己嫁錯人,而家唔知可以點

冷靜!加油!祝福你!

男爵府

回覆樓主:

唔知點安慰你。總之記住只有你自己先知開心與否,自己諗清諗楚先决定去留。加油

男爵府

回覆樓主:

果d三四五奶可能只係澳門打令比人包的姐仔
包括依家呢個第三者
佢講既野唔好盡信

珍珠宮

回覆:我今日先知自己嫁錯人,而家唔知可以點

樓主要冷靜和振作
送上真誠的祝福

伯爵府

Dwmn 發表於 16-10-18 09:55
係。我地叫哩種係high performance cheater.

個男人好 manipulative 無乜城府既女人碰上呢種男人通常都會好傷,因為呢種人偽裝能力強所以好難避

mint2014    發表於 16-10-18 12:10
優悠在澳洲

禁止訪問

大宅

加油, 祝福你~

禁止訪問

水晶宮

852fafa 發表於 16-10-18 10:30
佢肯自動提出辭職返黎香港,我覺得情況未必太差。你係佢心目中還是重要的,一切只出於貪玩咸濕。
問題係你 ...

其實我唔係好明關島結婚果part, 唔好諗到咁復雜先。畢竟經濟上同情感上都唔係話分就分、佢肯回頭你又仲愛佢就俾個機會大家啦、個仔又細。

但真係唔好同果d第三者接觸囉⋯⋯
佢地點會有好心架、唔通會想你地好咩。
咁睇佢經濟都幾好、你咪趁佢内疚攞多d係手, 等自己第時有咩事都有個後路。

珍珠宮

回覆 keliecly 的帖子

冇特快CASE,
我家姐三年幾前搞分居離婚,又係老公去左澳門做野之後識左個女人,不過仲同個女人生左BB,完全冇得掹,我家姐仔仔當時得三歲幾,冇耐申請埋二人公屋,係有社工跟(仔仔有氣管病,唔知係咪醫務社工),但而家仲係排緊公屋,未上到樓。我家姐本身有番開工。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

elong 發表於 16-10-18 05:49
我而家係喊住咁打呢個post
我唔知下一步應該點做
原本想開新acc講呢件事

你肯唔肯定佢得一個仔?
6299 得佢一個孫?

衰多講,男人點滾,好多時都會要個仔
經濟上,就算你離開他,他點都會養個仔q

不要太擔心$先

如果佢肯回香港,也不要接受他

現在做錯事的是他,他看死了你冇了他生活不了,如果照劇本做,他覺得你會哭哭啼啼或求他不要走
他會以後亳無後顧之憂,滖

你狠下心腸,你同個仔唔見佢,反而有D機會,攞D$/樓

冇$冇樓,冇見面,起碼儲D彈藥先

禁止訪問

男爵府

elong jm, 認得你個頭像同名字, 妳應該以前係discuss 安慰過我.
我都同意你而家唔好走住, 好好步署立錢, 到小朋友返學再出去搵工自立, 到時再決定離唔離開呢個男人 (呢個男人太恐怖了, 我真係想你脫離佢既魔爪).
祝福你, 加油!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

樓主,希望你自己想通!
支持 雨過會天晴的

男爵府

回覆樓主:

明白會係好難受,但如果佢真係對你好好,你係真心感覺到既,我會原諒佢,一來仲有小朋友,二來你仍然係好愛佢......,但一定唔可以再去澳門工作,要清清楚楚講好

仲有我會要佢响香港同我再註冊

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

撇除媽媽有病,佢打去鬧你老公...都係因為錫你祝福你

男爵府

回覆樓主:

伯母仲勁過算命佬

你老公好勁. 咁多女埋身 睇佢咁既格, 就算最後佢變番隻有腳既雀仔喺你身邊, 你都要日防夜防......搬埋出去同人住先大膽.

不過你要放棄呢d好生活真係好難取捨.

首頁

尾頁

跳至