親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

東京邊度有西松屋?

大宅

回覆樓主:

台場有

大宅

kahleychan 發表於 16-10-18 19:09
台場有

喺台場邊度?易揾嗎?新宿有無?thx

子爵府

回覆樓主:

木更津outlet隔離有

男爵府

amyee910 發表於 16-10-18 19:00
東京邊度有西松屋?

可以上官網搜尋,我都是這樣搜尋名古屋西松屋。

大宅

amyee910 發表於 16-10-20 18:38
喺台場邊度?易揾嗎?新宿有無?thx

台場嗰間喺商場入面,唔難搵。另外,橫濱都有,喺麵包超人館附近

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bbasco 發表於 16-10-20 20:00
木更津outlet隔離有

呢個outlet 賣乜嘢多架?值唔值得去呀?唔該

伯爵府

rolandbb 發表於 16-10-21 22:54

e個係台場西松屋,我7月中去,覺得款一般,好多made in China

大宅

唔該晒!

侯爵府

mei_ 發表於 16-10-21 23:20
e個係台場西松屋,我7月中去,覺得款一般,好多made in China

唔該你。
呢個係台場Aron, 另外想知木更津outlet 。

子爵府

rolandbb 發表於 16-10-21 22:54

睇你順唔順路,如果你晚機回港, 可飛前預4小時去下, 波鞋就唔多款, 係買左啲衫同Lc , 西松屋近西邊出口對面, 就買左好多, 因為那時換季,特價再半價, 好抵買! 正門對面有間好大的家俬家品, 有時間可睇睇, 依個outlet 唔係首選, 如果你日數多, 又羽田機場走, 可去下! 又或者你中午機到, 都順路呀!

http://www.31op.com/kisarazu/tw/search/

侯爵府

bbasco 發表於 16-10-22 09:13
睇你順唔順路,如果你晚機回港, 可飛前預4小時去下, 波鞋就唔多款, 係買左啲衫同Lc , 西松屋近西邊出口 ...

仲有無其他outlet可以推介?第一次一家四口(兩個中童)去東京,想知多啲值得去的地方。唔該你

侯爵府

bbasco 發表於 16-10-22 09:13
睇你順唔順路,如果你晚機回港, 可飛前預4小時去下, 波鞋就唔多款, 係買左啲衫同Lc , 西松屋近西邊出口 ...

仲有無其他outlet可以推介?第一次一家四口(兩個中童)去東京,想知多啲值得去的地方。唔該你

子爵府

rolandbb 發表於 16-10-22 14:07
...

近成田的酒酒井outlet, 你有2個中童, 咁台場必定要去, 好岩佢地

侯爵府

bbasco 發表於 16-10-22 15:21
近成田的酒酒井outlet, 你有2個中童, 咁台場必定要去, 好岩佢地

係呀,會去台場睇高達,仲有無其他景點?順便去埋outlet,上野去台場遠唔遠?唔該。
係咪應該pm你好D?

子爵府

rolandbb 發表於 16-10-22 16:52
係呀,會去台場睇高達,仲有無其他景點?順便去埋outlet,上野去台場遠唔遠?唔該。
係咪應該pm你好D?:wah ...

最快都39分鐘到,
另外可以同佢地去池袋sky Cirus Sunshine , 順便行池袋, http://www.likejapan.com/news/%E6%B1%A0%E8%A2%8B%E6%96%B0%E7%8E%A9%E9%BB%9Esky-circus%E9%87%8D%E6%96%B0%E9%96%8B%E5%B9%95

侯爵府

bbasco 發表於 16-10-23 10:30
最快都39分鐘到,
另外可以同佢地去池袋sky Cirus Sunshine , 順便行池袋, http://www.likejapan.c ...

唔該你呀。

子爵府

rolandbb 發表於 16-10-22 16:52
係咪應該pm你好D?:wah ...

最快都39分鐘到,
另外可以同佢地去池袋sky Cirus Sunshine , 順便行池袋, http://www.likejapan.com/news/%E6%B1%A0%E8%A2%8B%E6%96%B0%E7%8E%A9%E9%BB%9Esky-circus%E9%87%8D%E6%96%B0%E9%96%8B%E5%B9%95

侯爵府

bbasco 發表於 16-10-23 10:30
最快都39分鐘到,
另外可以同佢地去池袋sky Cirus Sunshine , 順便行池袋, http://www.likejapan.c ...

唔該你呀。

首頁

尾頁

跳至