自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已經PM晒比大家啦...
20號係今件最後1次啦

複式洋房

pls pm me. THanks.
原文章由 kat0318 於 08-11-25 21:13 發表
already PM you. pls check.

複式洋房

上個星期六岩岩去完返黎,買左四百幾蚊野,買到差D拎唔走啊,不過D野真係平到你唔信啊,我買左都有三大袋野,個D紙盒大大隻都係十蚊,五蚊一個.好平啊.又係SNOOPY黎架.仲有就係買左好多盒叮噹魔術既玩具,都係$5咋,仲有就買左一D軍曹公仔既野,有車仔$5.又有筆筆$8(我聽人講係出邊賣要二十幾蚊一支哦)仲有就係一套玻璃杯都係$10,平到唔信啊.仲有買左成七個叮噹既粉紅色電子琴啊,都係$5一個咋,係出邊買無十幾蚊都無得走哦,真係好平好平,不過人就真係好多好多,見到排隊比錢條人龍就明白到有幾多人哦,真係個個都會買好多,我買夠錢仲換左一張黑猪木板凳$20+一把黑猪傘$15.係三樓仲有好多一到三蚊既平野執,真係好扺,我買左兩部叮噹收銀機都係$5一部咋,仲可以入電池,仲有響架,真係扺到爛啊.大家記得今個星期抽時間去行下,一定會有所收穫的.
<b><font size="medium"><font color="FF00FF">

男爵府

pls pm me, thank-you!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我星期六去左。

你地要睇清楚同數有幾多件, 個日我買左6件野, 佢計左我7件仲係計$10, 但因為已經出門所以無追番。

你地記得行3樓先, 我同個女行左4樓先, 睇到有信紙信封$6甘就買左一包, 點知落到3樓一模一樣賣$3 其他同4樓一模一樣都係賣$1-3(不過我唔知4樓是否又係$1-3), 所以睇清楚。

首頁

尾頁

跳至