自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

冇收到

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

我今個月遲左交,月結單收我差唔多400 額外費用。
打去叫佢豁免,話唔得,因為今次係第2次喎。唉…

wcpcelia    發表於 16-10-20 14:37

子爵府

回覆 sho25 的帖子

,唉…我都想唔用,好麻,成日要上網check

子爵府

岩岩打去citibank 問,佢話只有長者or 特別情況先會有括免, 仲有8 字頭號熱線唔係佢哋號電話....大家小心

wcpcelia    發表於 16-10-26 10:40

別墅

回覆樓主:

我收到呀
打左上hotline問,佢check左好耐都話唔知咩事
叫我forward個email比佢check wo
Check左成個星期今日覆我電話話係指通知書係指推廣喎,即係有推廣會用email黎通知
我覺得係敷衍我囉
通知書擺明係statement,點會又係推廣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

冇收到喎

伯爵府

sho25 發表於 16-10-19 20:17
打去叫佢豁免,話唔得,因為今次係第2次喎。唉… ...

same here,仲要佢話佢有提我,但我冇收到囉,我啲sms冇delete,我非常堅決只係交我嘅真正簽賬費,拒絕交罰款,cut card,最多唔用佢,又唔係得佢一間銀行

珍珠宮

虎到金來勳章

vickichan 發表於 16-10-19 21:14
岩岩打去citibank 問,佢話只有長者or 特別情況先會有括免, 仲有8 字頭號熱線唔係佢哋號電話....大家小心 ...
我已打電話改回用紙本, 而家點算

大宅

小談心 發表於 16-10-20 07:48
same here,仲要佢話佢有提我,但我冇收到囉,我啲sms冇delete,我非常堅決只係交我嘅真正簽賬費,拒絕交 ...
我試過再問有無得豁免,個cs覆可以。你都試下再打去問下。
幾百蚊,食左佢好過送俾佢。

珍珠宮

虎到金來勳章

重覆看此電郵, 末段如下, 此電郵應是真的 ?

^

花 旗 銀 行 (香 港) 有 限 公 司
香 港 九 龍 觀 塘 海 濱 道 83 號 花 旗 大 樓 11
24 小 時 電 話 理 財 服 務 熱 線 (852) 2860 0333
查 詢 電 郵 : [email protected]

Citibank (Hong Kong) Limited
11/F, Citi Tower, One Bay East, 83 Hoi Bun Road, Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong
24-hour CitiPhone Banking (852) 2860 0333
Enquiry email: [email protected]

禁止訪問

認識瑞士牛牛第一回

大宅

引用:Quote:oasis18+發表於+16-10-19+10:23+收到

原帖由 angelfan07 於 16-10-19 發表
我未收到通知。
如果每月唔使收廿雞.我選擇要番郵寄。
我都會,改了電子後曾經唔記得交錢。

珊瑚宮

冇收

wcpcelia    發表於 16-10-20 14:37

大宅

未收到通知

子爵府

回覆:Ryan1711 的帖子

Thx

伯爵府

sho25 發表於 16-10-20 10:15
我試過再問有無得豁免,個cs覆可以。你都試下再打去問下。
幾百蚊,食左佢好過送俾佢。
...

打過幾次都唔肯括免
所以我冇理佢,加上我係真的收不到sms提示,我自行唔交相關費用,連埋封cut卡信寄返比佢,佢再有信寄來我都拒收,再加千字文在信上面,約半年,冇再聯絡我,可能 black list左我掛

大宅

sho25 發表於 16-10-19 20:17
打去叫佢豁免,話唔得,因為今次係第2次喎。唉… ...

我都係咁呀

伯爵府

回覆樓主:

冇收到

子爵府

angelfan07 發表於 16-10-19 12:06
我未收到通知。
如果每月唔使收廿雞.我選擇要番郵寄。

太多電子帳戶,我時時都唔記得password,所以我鐘意郵寄

首頁

尾頁

跳至