自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

阿B星期五生日,好多人話會打8號,咁如果果日訂左蛋糕,仲可以如期拎嗎?取餅時間係下午6點
(訂左美心西餅)

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

打去餅店問定先, 睇下佢點安排。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

PINGADA 發表於 16-10-19 14:43
阿B星期五生日,好多人話會打8號,咁如果果日訂左蛋糕,仲可以如期拎嗎?取餅時間係下午6點
...
最好打去問下, 要睇下邊間, 我問過酒店cake shop 佢話會開, 妳唔黎都ok, 妳要打去問下會唔會開

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

唔個你訂邊間,問過美心佢話會開

珍珠宮

環保接龍勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我本來都訂咗星期五攞旦糕, 但都啱啱打電話改明日攞, 寧可放雪柜一晚冇咁新鮮都好過冒風雨淋到濕哂咁踢腳

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你幫呢度啲JM訂餅嗎?

別墅

...

我個仔又係星期五生日!不如打電話去餅店改早D攞,我估上午ok嘅!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

直接打電話去問定先

侯爵府

以我記得,美心8號都開,9號就唔開,但最好你都問問
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

(訂左美心西餅 ...

我女都系星期五生日,為免吾送貨到㕆,都系星期四取好d

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

(訂左美心西餅 ...
直接打去美心問啦, 呢到唔會有人可以肯定答到你

首頁

尾頁

跳至