時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

annakit 發表於 16-10-20 11:39
本人一向政治冷感, 係佢2個令我留意番時政, 又係佢2個令我第一次踏足BK時政擂台, 佢2個既咀臉真係好乞我憎. ...

我都係第一次甘緊政治版

全拜果兩隻賤精所賜⋯⋯

第一次求神拜佛希望阿爺做番d:嘢收拾佢地

大宅

mickeywinnie3 發表於 16-10-20 17:06
呢度係可以發洩一下怒氣、因為FB比黃屍追殺兼禁言!慘

就係因為FB班冇腦黃屍丶幾件垃圾埋以為"全民"擁戴羅!
懶型甘"代表"曬香港人

公爵府

2024勳章

mee-HK 發表於 16-10-20 17:24
就係因為FB班冇腦黃屍丶幾件垃圾埋以為"全民"擁戴羅!
懶型甘"代表"曬香港人
...
我一直政治冷感, 對咩C都冇感覺, 只focus 亞女成績有冇A啫, 呢2件XX令我反思自己對下一代既教育, 醒覺原來讀QE, 讀華仁, 仲要係大學生都咁低智咁冇品, 仲要錯完唔敢認, 我要重新調整下自己教育既方向

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

佢哋唔單止映衰母校,仲映衰成個香港添!如果香港有咁嘅議員,真係好羞家!

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

佢哋唔單止映衰母校,仲映衰成個香港添!如果香港有咁嘅議員,真係好羞家!

男爵府

畀面勳章

回覆:從未試過咁討厭一個人

呢2個人,真係令人討厭,騎呢在仲有人支持先頂癮

大宅

Agree! 成班犯民都係政棍,自私自利!佢哋根本喺度不停整死香港!嗰2件畜牲講埋曬d冇人性、冇血性的說話,仲要宣洋港獨!牠們根本就係恐佈份子!但係班犯民政棍竟然冇企出來指謫嗰2個漢奸畜牲!天理何在?居心何在?

子爵府

回覆樓主:

兩件垃圾固然討厭,不過其實最賤係一群對辱華事件左閃右避,反而對以行動阻止垃圾入局的建制派就不斷攻擊。呢D先係無恥之徒。

大宅

畀呢兩條友攪到收藏咗時政版

諗法低智做法低莊,一定唔好畀佢入去!!

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-20 12:00
我覺得最討厭係,明明佢哋2個錯,但有班政棍不但不指出佢哋錯處,仲為咗維護同力保佢哋,將矛頭指向監誓的 ...

見到個班政棍就作嘔,今朝睇龍門陣,個條xx鏗仲指責建制派唔遵守法庭指令,唔應該唔同泛民溝通喎,不得不承認泛民好多人口才好好,思考力差既會俾佢地洗腦,但黃永做主持真係好好,比個件港台城市論壇高唔知幾多班

伯爵府

Piaget 發表於 16-10-23 01:14
...
我相信佢地母校一定唔會認同佢地

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 16-10-23 13:04
見到個班政棍就作嘔,今朝睇龍門陣,個條xx鏗仲指責建制派唔遵守法庭指令,唔應該唔同泛民溝通喎,不得不 ...
哩個郭X鏗,見佢喺今朝電台節目又批評梁游喎,係咪搖風擺扭,兩面押注都唔會輸呢?
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161023/bkn-20161023151001696-1023_00822_001.html?eventid=402882b0533bcabd01533be6c28c06c1&eventsection=hk_news&refer=hn2

伯爵府

回覆樓主:

今次建制派真係代表民意,贊成流會,佢哋真係要道歉。
另外第一日流會,嗰餵精仲要寸寸貢咁話:睇吓佢哋玩得幾耐

水晶宮

畀面勳章

引用:本人一向政治冷感, 係佢2個令我留意番時政,

原帖由 annakit 於 16-10-20 發表
本人一向政治冷感, 係佢2個令我留意番時政, 又係佢2個令我第一次踏足BK時政擂台, 佢2個既咀臉真係好乞我憎. ...
我早你少少,由豬high D開始入時政,果兩舊茄又係超討厭!

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-23 17:16
哩個郭X鏗,見佢喺今朝電台節目又批評梁游喎,係咪搖風擺扭,兩面押注都唔會輸呢?
http://hk.on.c ...

見群情洶湧嘛,咪要鬧下兩件垃圾囉,但佢個頭話兩個人應該為自己言論負責,轉頭又話應該俾佢地宣誓,咁請問佢地又點負責任呀,廢話

琥珀宮

畀面勳章

agnesbee 發表於 16-10-23 17:42
今次建制派真係代表民意,贊成流會,佢哋真係要道歉。
另外第一日流會,嗰餵精仲要寸寸貢咁話:睇吓佢哋玩得 ...

咪慢慢同佢玩囉,反正開會都係胡鬧既啫

大宅

annakit 發表於 16-10-20 11:39

我都係由佔中開始會留意下呢班人
~~MAG~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 16-10-23 18:10
見群情洶湧嘛,咪要鬧下兩件垃圾囉,但佢個頭話兩個人應該為自己言論負責,轉頭又話應該俾佢地宣誓,咁請 ...
攻民黨係咁上下品格,你睇佢不斷出賣港人,就知哩個黨幾無恥

首頁

尾頁

跳至