想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

sweetsnow 發表於 19-12-3 00:10
請問大家抽卵會預Day幾過去? 另外,有jm試過卓越其他醫生照卵泡嗎?姑娘話孫醫生放假,要找呂桂英或其他醫 ...

通常Day 14就要返去抽
不過愛群個邊應該有俾過個抽卵日子叫我哋返去

大宅

sweetsnow 發表於 19-12-3 00:10
請問大家抽卵會預Day幾過去? 另外,有jm試過卓越其他醫生照卵泡嗎?姑娘話孫醫生放假,要找呂桂英或其他醫 ...

我之前搵過林雅麗及黃瑩

大宅

Jmready2019 發表於 19-11-29 11:55
回覆 Mickey-Sam 的帖子

唔該晒你呀

Yes

大宅

plhk 發表於 19-12-1 08:48
請問依度有冇響愛群成功bingo嘅jm?

我囡囡已經1歲半,感恩遇到愛群,祝各位jm好孕:)

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

icecocoa 發表於 19-12-4 00:21
我囡囡已經1歲半,感恩遇到愛群,祝各位jm好孕:)

樓主,我剛六周照到閃閃了,好感動。
考慮ivf時扒post,你哩個post俾到好多資訊我,我也在愛群ivf,抽兩次,第二次終於有一粒pgs, 十一月頭植入,幸運地bingo了,去愛群這個決定對我來講好正確
Actions speak louder than works

大宅

回覆 vvyy1016 的帖子

恭喜你吖!我仲等緊PGS報告咋!

大宅

史迪女1231 發表於 19-12-4 13:16

恭喜你吖!我仲等緊PGS報告咋!

多謝你
希望遲啲到你報喜
Actions speak louder than works

別墅

回覆 icecocoa 的帖子

謝謝!

複式洋房

我昨天也剛照了閃閃,好開心,也是愛群BB!

複式洋房

好羨慕呀,你囡囡已經一歲半,我還有漫漫長路,昨天照了閃閃,總算過了第一關,好開心!

大宅

vvyy1016 發表於 19-12-4 12:51
樓主,我剛六周照到閃閃了,好感動。
考慮ivf時扒post,你哩個post俾到好多資訊我,我也在愛群ivf,抽兩次, ...

恭喜您呀!兩次就Bingo, 你好叻呀! 好好享受懷孕的過程!祝你平安幸福!:)

大宅

plhk 發表於 19-12-5 10:27

聽到你照了閃閃,我都好開心呀!好好享受懷孕的過程!天氣凍,記得保暖!主祝福您!:)

大宅

icecocoa 發表於 19-12-5 10:55
恭喜您呀!兩次就Bingo, 你好叻呀! 好好享受懷孕的過程!祝你平安幸福!:)
...

多謝

大宅

plhk 發表於 19-12-5 10:23

我昨天也剛照了閃閃,好開心,也是愛群BB!

哈哈 我哋個b同期哦

別墅

請問大家係香港邊間抽血同照超星波架?係咪都係跟番你愛群個list?

大宅

Jmready2019 發表於 19-12-6 01:28
請問大家係香港邊間抽血同照超星波架?係咪都係跟番你愛群個list?

我之前係去旺角雅蘭Gallus抽血,去林雅麗或者黃瑩度照起超聲波

別墅

icecocoa 發表於 19-12-6 16:58
我之前係去旺角雅蘭Gallus抽血,去林雅麗或者黃瑩度照起超聲波

Ok ma你覺得?同埋價錢係幾多(emoji)(emoji)‍♀️
照超聲波果陣雖唔雖要同佢講乜(emoji)

大宅

Jmready2019 發表於 19-12-8 22:39
Ok ma你覺得?同埋價錢係幾多(emoji)(emoji)‍♀️
照超聲波果陣雖唔雖要同佢講乜(emoji)
...

OK 呀!價錢唔記得咗,林雅麗比其他平但好full, 黃瑩就係正常價錢,兩個都好好。要同佢地講做IVF所以照。

別墅

icecocoa 發表於 19-12-10 15:26
OK 呀!價錢唔記得咗,林雅麗比其他平但好full, 黃瑩就係正常價錢,兩個都好好。要同佢地講做IVF所以照。
...

噢 姐係捐血同照超聲波要分開兩間?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊