跳至

首頁

尾頁

大宅

唔該介紹d元朗中醫俾我 ! 因為我個囡傷風+咳好耐都未斷尾!
又唔想食咁多西醫 ! 依家睇開個中醫成日話要補, 都唔知補乜鬼!
咳又止唔到,鼻水又唔收 !!!

大宅

試吓莫楚華,專睇婦科同兒科架,地址係教育路仁樂坊順發樓地下(即係中旅社斜對面,有間報紙檔係角落頭嘅隔離),時間係星期一至六10:00am-3:00pm同5:00pm-8:00pm,星期日10;00am-3:00pm。

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 CherryIce 於 08-11-24 11:08 發表
試吓莫楚華,專睇婦科同兒科架,地址係教育路仁樂坊順發樓地下(即係中旅社斜對面,有間報紙檔係角落頭嘅隔離),時間係星期一至六10:00am-3:00pm同5:00pm-8:00pm,星期日10;00am-3:00pm。 ...

佢幫唔幫人煲藥架呢???thx

大宅

yes but you should pay extra

複式洋房

bbq mami
我個仔都係咳呀!好煩呀!食藥食到面色差.
我都係現在試緊帶他去看中醫,試下得唔得.

大宅

Hi,

My son cough & had running nose for almost 3 months. Always cough non stop during the night & morning. See many times doctor but still no use. Starting of this month I brought him to see 中醫. After seeing for the 2nd time, he cough lesser & no more coughing after the 3rd time. I think this doctor is quite good.

Address: 元生堂药行 (林医师- he will be there only in the afternoon) beside 好到底。

大宅

邦媽,
都唔知點解咳咁耐都未好囉 ! 我媽又擔心佢咁咳法會變哮喘,
所以問左d鄰居介紹試下睇"方卓明" ! 因為中午睇要12點半前
去到,所以頭先一放學咪拿拿聲趕去囉 !
醫生話係氣管敏感, 俾左隻"善古靈"藥粉食一個星期 !
希望快d睇好d咳先, 之後再同佢睇中醫調理囉 !

原文章由 PONGMAMI 於 08-11-24 22:53 發表
bbq mami
我個仔都係咳呀!好煩呀!食藥食到面色差.
我都係現在試緊帶他去看中醫,試下得唔得.

大宅

Sim
謝謝妳既介紹 ! 我都有聽其他媽咪講過元生堂药行-林医师!
請問佢下午係幾點有得睇架 ? 睇到夜晚幾點架 ?

原文章由 Sim 於 08-11-25 00:42 發表
Hi,

My son cough & had running nose for almost 3 months. Always cough non stop during the night & morning. See many times doctor but still no use. Starting of this month I brought him to see 中醫. Af ...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係元朗近泛后甜品(新b仔對面)果到行入去對住球場果到有一間,叫傅向前,好好 一家大細都係睇佢,可以bo埋藥,價錢又5貴

首頁

尾頁

跳至