夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

這一年我傻了一年才知道發生什麼事,一個好好先生由開始同朋友上去大陸玩之後愛上了大陸小三,小三年輕貌美。我就一直唔自己做錯D咩,只是知道年頭時我想生B他不想,最後由有B到B冇咗我要一個人面對他没有理我,所以這是他出軌的理由,現在想起來我才知道C6早已經不愛我了所以我做什麼也沒有用,我確實知道他有小三的事是9月份,到現在他還是不肯認自己有第三者,當我看到他同朋友的對話中有小三的相時我才知道是真的,那個男人已經變左,但係點解死口唔認自己有外遇,二要將所有責任推係老婆身上,我見到佢哋去旅行酒店相我簡直由心度寒出嚟,之前成日喊因為唔明白點解老公會對自己漠不關心,三日唔埋兩日唔返屋企而且唔理啲小朋友,以前嘅佢真係好好Baby Kingdom都係佢幫我開架!我嘅嘢佢好清楚但係都返轉頭佢嘅野我完全唔清楚,我哋結婚13年,佢出現咗中年危機事業同家庭都唔順利唯有向外發展,不過所有野佢都係唔承認不承認,而且擺出一副話之你嘅狀態,我好難受,兩個小朋友同我講好掛住爸爸,不過佢已經搬咗出去,仲幫個大陸小三申請通行證落嚟香港一齊住,我真係好唔捨得呢段婚姻就咁冇咗!注:之前冇很大先兆所以我一直很放心他做任何嘢。佢肯同我離婚應該係大陸個小三迫離,而且我日日嘈,因為唔知發生咩事所以日日嘈,到而家知道發生咩事反而冇嘈,我都有心理準備要離開,現在就看他會不會跟我爭撫養權!這段時間很痛苦因為仍然愛佢,我唔明白點解我仍然係愛佢!我唔清楚呢段時間自己嘅角色係乜嘢非常之迷茫。

Jolin_Yuen    發表於 16-10-27 13:13

男爵府

也不知說什麼, 只可說緣份無左就無左, 有幾愛依個男人又可以點呀, 好好為自己同小朋友打算吧, 放手係唯一出路, 可能有更美好的日子係以後出現呢, 希望在明天

大宅

男人要變係無原因的.

wcpcelia    發表於 16-10-25 15:15

翡翠宮

快快離; 仲糾纏做乜?
無工好即刻去搵工
佢返轉頭我都驚佢生花柳千萬唔好接收.

伯爵府

既然知道事實,希望你發洩完都要振作,因為仲有兩個小朋友,加油,做個堅強嘅媽媽,好好咁計劃以後條路點行。

whoami?    發表於 16-10-25 16:59

侯爵府

BK Milk勳章

放手吧!何必為一個已經唔愛再個家、唔再愛你用小朋友既男人委屈自己。

依家你做就係為自己、為小朋友將來作打算。

男爵府

回覆 evason 的帖子

佢唔比機會大家都無方法,快d check你要乜野,拿錢先,比小朋友好過益個女人,
你老公靚仔嗎?你明白大陸小三為乜?錢,
好好傾,離婚都比佢知小朋友佢一定要關心,
呢d滾友 收拾心情

大宅

回覆 evason 的帖子

樓主,你先生現在已經變得很陌生,外遇男真的會變到完全不認識一樣,知你心痛如刀割,但無論發生甚麼事你都要撐住,照顧好自己和小朋友,你看看以下網頁文章,好有幫助http://mypaper.pchome.com.tw/chiuhsien/category/7

翡翠宮

個男人都要變喇,放過自己放過人哋

子爵府

畀面勳章

搞清楚,你仍愛嘅係舊時嘅佢,
依家嘅佢攬住件大6支呵呵呵,你還會愛嗎?
留番啲愛同尊嚴俾啲小朋友好過啦…

男爵府

睇到都心痛,放手,佢已經唔係你以前嘅老公了

禁止訪問

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主, 為了小朋友, 加油

瑪瑙宮

到而家要錢要保障自己同小朋友, 加油!

男爵府

開心吸收勳章

你有冇keep 住佢同小三d洒店相,keep 埋日期,touchwood 真係要離婚時,原因係佢通姦,佢冇得同你爭撫養權。

禁止訪問

子爵府

你無時間傷春悲秋, 搬得出去, 佢會要小朋友? No way

本身物業, 財產在誰名? 為自己和小朋友謀最佳安排

千萬不要主動叫離婚, 這不等如叫你下放下他, 心死比離紙重要得多

Take good care!

whoami?    發表於 16-10-25 17:00

複式洋房

加油, 好好照顧小朋友, 很多事勉強不到, 學習放手.

大宅

樓主,希望你可以好好地為自己同小朋友嘅將來打算
If you never abandon,I will in life and death

首頁

尾頁

跳至