親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問有冇JM住過,覺得好唔好?thanks

大宅

上年農歷年住過, 地點ok 房都ok。
我住family room

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

地點係好, 但隔音好差, 聽到鄰房聲音

複式洋房

回覆:mickeymok410 的帖子

10月剛住過,樣樣都ok, 只是隔音有点差,鄰房説話很大聲

男爵府

畀面勳章

如果價錢同世宗差不多,我選擇世宗原因是世宗房比九樹大

侯爵府

唔該曬咁多位!

侯爵府

chuchubaby 發表於 16-10-26 21:51
10月剛住過,樣樣都ok, 只是隔音有点差,鄰房説話很大聲

唔好意思,請問在仁川機場搭巴士或機鐵去較好?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

mickeymok410 發表於 16-10-26 20:56
請問有冇JM住過,覺得好唔好?thanks

我剛剛住完返來,整體很滿意,地點一流,只是房間細了點,如果再去我應該會再住這間

wcpcelia    發表於 16-10-27 18:22

侯爵府

EmilyBB 發表於 16-10-27 16:23
我剛剛住完返來,整體很滿意,地點一流,只是房間細了點,如果再去我應該會再住這間
...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

mickeymok410 發表於 16-10-27 16:50

我之前都在這裏開post問,jm都支持搭機場巴士,我都選了搭巴士,真係好方便,一出機場就係機場巴士,一小時左右車程,落車轉過彎就係九樹,走時都係在下車地點搭機場巴士去機場,又係一小時左右車程,記住印 coupon,每程減1000won

男爵府

請問有冇人住過 Royal Hotel Seoul 呀?Thx!

侯爵府

EmilyBB 發表於 16-10-27 18:10
我之前都在這裏開post問,jm都支持搭機場巴士,我都選了搭巴士,真係好方便,一出機場就係機場巴士,一小 ...

多謝妳的解答!那請問是在明洞站下車嗎?

子爵府

mickeymok410 發表於 16-10-27 18:49
多謝妳的解答!那請問是在明洞站下車嗎?

係,好似係尾站來的

侯爵府

EmilyBB 發表於 16-10-27 22:09

係,好似係尾站來的

明白了,thanks!

大宅

開心吸收勳章

EmilyBB 發表於 16-10-27 18:10
我之前都在這裏開post問,jm都支持搭機場巴士,我都選了搭巴士,真係好方便,一出機場就係機場巴士,一小 ...
請問哪裡印coupon?
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

子爵府

kpbb 發表於 16-10-28 09:36

google可以找到

伯爵府

好媽媽勳章

kpbb 發表於 16-10-28 09:36
我前天剛回來, 都係住Nine tree, 好方便, 又近地鐵, 職員好有禮貌, 下次一定會再住。

另外, 我坐機場巴士, 拎coupon出來話唔收呀, 聽唔明原因, 所以冇得減1000w, 照收14000w一人。

子爵府

iwff 發表於 16-10-28 18:08
我前天剛回來, 都係住Nine tree, 好方便, 又近地鐵, 職員好有禮貌, 下次一定會再住。

另外, 我坐機場巴士, ...

機場巴士原價係15000won,佢唔收你coupon但只收你14000won? 咁一樣姐

伯爵府

好媽媽勳章

EmilyBB 發表於 16-10-28 18:27
機場巴士原價係15000won,佢唔收你coupon但只收你14000won? 咁一樣姐

Sorry呀, 我講錯左,係收15,000W, 我成日記錯14,000W. Coupon真係用唔到。

大宅

EmilyBB 發表於 16-10-28 18:27

我用到喎

首頁

尾頁

跳至