自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 annexli 於 08-11-25 23:18 發表
我今日都成功左喇! 我係要新no.的! 其實佢地有兩種plan:

Plan A: 21個月合約, 3個月Free, 每月$55(包增值服務),
平均$47

Plan B: 24個月合約, 6個月Free, 每月$60(冇增值服務),
送無線電 ...

我都想join plan b, but 無增值服務未唔放便囉??? mouth:
不求失,不求得,但求開心得唔得。

大宅

我本身用和記電話+上網, 09年1月到期.... 佢offer 比我新約大約15x/月 (電話+10mb上網 - 24個月約) 抵嗎 ? 定轉邊間好 ? thx.

男爵府

原文章由 咕怪媽媽 於 08-11-24 17:58 發表
我個plan, @$34/月

@$110 簽 18個月, free 9 個月 (1-3, 7-9, 13-15), 再discount $22 (實收 $88) x 9個月, 送 $180 惠康券, 平均 @$34/月

秘訣係要先填 cancellation form, 之後佢地不停有人打黎比 offer ...

我都係依個plan
開頭見到樓主個topic
以為有人仲拭過我添
我平均都係 $34/月咋

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

大宅

我都係和記及1 月到期bor , 你找到好嘢又單聲我知呀! 唔該
原文章由 小柏媽媽 於 08-11-27 09:41 發表
我本身用和記電話+上網, 09年1月到期.... 佢offer 比我新約大約15x/月 (電話+10mb上網 - 24個月約) 抵嗎 ? 定轉邊間好 ? thx.

男爵府

我公司以前用和記固網+寬頻, 多次在長假後的第一日返工冇電話用, 電話死晒, 冇聲冇信號, 打唔出打唔入, 食晏後就正常. 大佬呀, 做生意架馬, 人地以為我地執左點算. X 記衰到冇人有, 從來冇解釋係乜原因, 最叻就賠月費, 仲要係停左幾耐賠幾耐. 我同佢 cs 講不如調轉, 我 cut 晒您的對外聯絡一日, 我雙倍賠返電話費比您.

卒之捱到完約, 拿拿林轉返用哨牙仔.

講起完約仲把火, 我地響合約的 last day 轉返比哨牙仔, x 記話我未到end of the day 要當斷約賠 $, 但係如果我用到 end of the day + 1 秒都要比多一個月月費, 直情禁住搶. ok, 咁我同您均真 d, 我話我由第度轉過黎您 x 記果日, 都唔係 at the begining of the day. 咁唔該您查返當日響邊一分邊一秒正式轉線, 我地計返響果一分果一秒終止.

[ 本文章最後由 咕怪媽媽 於 08-11-27 21:35 編輯 ]

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Not every Sales will do.

原文章由 m9394pp 於 08-11-25 23:15 發表
我之前就係睇左其他bk member既post, 所以直
接同佢講, 佢就即刻offer呢個plan, 唔洗填form

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 咕怪媽媽 於 08-11-24 17:58 發表
我個plan, @$34/月

@$110 簽 18個月, free 9 個月 (1-3, 7-9, 13-15), 再discount $22 (實收 $88) x 9個月, 送 $180 惠康券, 平均 @$34/月

秘訣係要先填 cancellation form, 之後佢地不停有人打黎比 offer ...

我都係18個月約, $44/月, 但我揀咗2G手指+電熱水壺(無楝到$180惠康coupon)

首頁

尾頁

跳至