論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

新工人未嚟過香港做嘢, 上星期五 agent 打嚟話香港 visa 已批, 依家要等印尼批埋就得, 我依家個工人下個月 11 號 last day, 同 agent 講話想果日新工人嚟, 佢答我話有機會印尼未得, 可能要遲一星期先到, 但今日同同事講開, 佢話只要香港 visa 批咗, 最遲兩個星期工人可以到港, 究竟邊個版本先啱? 好擔心新工人真係趕唔切嚟, 我屋企有兩個細路, 要同公司請假都要時間.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 nan_nan 於 08-11-26 19:40 發表
新工人未嚟過香港做嘢, 上星期五 agent 打嚟話香港 visa 已批, 依家要等印尼批埋就得, 我依家個工人下個月 11 號 last day, 同 agent 講話想果日新工人嚟, 佢答我話有機會印尼未得, 可能要遲一星期先到, 但今日同同 ...

你同事講得岩, 香港 visa 批咗, 2星期到工人就會到, 早嚟遲嚟要睇印尼個邊買邊日機票, 我工人都遲嚟咗, 就係因為佢地等平機票先買....
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

我就18/11出VISA, 個工人今日到, 佢話今日撘CX喎

首頁

尾頁

跳至