跳至

首頁
45678...15

尾頁

伯爵府

畀面勳章

hi hi all!!!

子爵府

好媽媽勳章

hello~~~~

my day 3 holiday
Hello everybody~~!

子爵府

好媽媽勳章

我家小白死吾去,发病的情况减少了 仲有4日,如果都崖到就应该没事。不过,一世要吃药。。。药费都好甘

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 VB04 於 08-12-10 15:40 發表
hello~~~~

my day 3 holiday

放到幾時呀 ?

唉 , 小白跟左你咁耐 , 咁忠心 , 貴 d 都抵啦.
有時 nick b 曳曳 , 你都有小白氹返你呀.

我家都有隻小白 , 係隻貓黎架 , 比 elvis 蝦死 , 佢 d 仔仲慘,成日比人扯貓尾:;pppp:

子爵府

好媽媽勳章

放今个星期。 我家仲有只Owen,系迷你牧羊狗。。。

原文章由 三個白白豬 於 08-12-10 21:39 發表

放到幾時呀 ?

唉 , 小白跟左你咁耐 , 咁忠心 , 貴 d 都抵啦.
有時 nick b 曳曳 , 你都有小白氹返你呀.

我家都有隻小白 , 係隻貓黎架 , 比 elvis 蝦死 , 佢 d 仔仲慘,成日比人扯貓尾:;pppp: ...

子爵府

好媽媽勳章

小白试过断2只前脚,肠塞。。。未计今次,埋单已花左几皮响他身上。。。

伯爵府

畀面勳章

hi hi all!!!

子爵府

好媽媽勳章

morning~~~

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 VB04 於 08-12-11 09:10 發表
小白试过断2只前脚,肠塞。。。未计今次,埋单已花左几皮响他身上。。。

伯爵府

畀面勳章

原文章由 三個白白豬 於 08-12-12 10:04 發表

mouth: mouth: mouth: 我家隻 cat 同埋 2 隻哥基>>>次次病都幾千幾千咁埋單 我恐怕佢哋咁多年加埋無 10 皮都有 8 皮了

男爵府

BK Milk勳章

hi,

問下大家有無INTEREST 玩 PLAYGROUP (私人教授)

佢是幼師 only $65 一堂 (1 hrs) 場地另計 ... 日期 not confrim 可能是1月中開始, 場地由我們媽咪諗

個老師之前在GOV'T運動場的遊戲室; 只有玩一堂, 可以 trial class $60- 70

場地: 睇下有意的媽媽, 可唔可以 BOOK 到CLUBHOUSE / 社區會堂

msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
大個仔是"華" 2009-11 返學N1

男爵府

BK Milk勳章

自組 PLAYGROUP (私人教授)

hi,

問下大家有無INTEREST 玩 PLAYGROUP (私人教授)

佢是幼師 only $65 一堂 (1 hrs) 場地另計 ... 日期 not confrim 可能是1月中開始, 場地由我們媽咪諗

個老師之前在GOV'T運動場的遊戲室; 只有玩一堂, 可以 trial class $60- 70

場地: 睇下有意的媽媽, 可唔可以 BOOK 到CLUBHOUSE / 社區會堂

msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
大個仔是"華" 2009-11 返學N1

伯爵府

畀面勳章

今日我家 CHLOE 豬 1 歲生日呀 YEAH!!!

禁止訪問

大宅

原文章由 rainstarwater 於 08-12-13 18:28 發表
我呢幾日個肚都有少少扯住咁陰陰痛,但又唔係陣痛,有冇人記得臨生前係唔係會咁架?

我記得臨生BB前1-2個月都有咗樣O家! 好似係話BB準備要出世, 所以子宮收縮囉~ 妳le排都係出少D街啦! 元朗實在係太多人... 我上次見到妳想同妳say hi, 但又見妳請緊tel~ haha~
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

好媽媽勳章

Happy belated birthday Chloe~~

伯爵府

畀面勳章

原文章由 rainstarwater 於 08-12-13 18:28 發表
我呢幾日個肚都有少少扯住咁陰陰痛,但又唔係陣痛,有冇人記得臨生前係唔係會咁架?

應該 bb 快出世了 恭喜恭喜

伯爵府

畀面勳章

原文章由 VB04 於 08-12-14 15:32 發表
Happy belated birthday Chloe~~

thx thx vb!!!

禁止訪問

禁止訪問

首頁
45678...15

尾頁

跳至