自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

Minor 發表於 16-11-13 19:32
我唔係佢fans黎…只係一次既機會,我個女可以同佢一齊演舞台劇,就係咁我就add左佢…之後年年佢都一過12點 ...

我也有幸同佢一起在明哥度派飯!他是一個有心人,間唔中也有捐飯卷,仲叫朋友一起去

大宅

回覆樓主:

生日快樂!身體健康!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

我唔係佢fans黎…只係一次既機會,我個女可以同佢一齊演舞台劇,就係咁我就add左佢…之後年年佢都一過12點 ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

生日快樂(emoji)

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

水晶宮

Good to be friend w him

珍珠宮

伯爵府

回覆樓主:

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

回覆:呢5年黎…(招偉)都係第一個同我講生日快樂既重

其實佢相當活躍於fb
我有add而且有好多共同朋友
因為有兩個共同圈子
佢成日like and comment朋友嘅 status

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

侯爵府

回覆:呢5年黎…(招偉)都係第一個同我講生日快樂既重

翡翠宮

牛年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

我曾在公司一個event 見過佢,原來佢識我上司,佢哋合照時主動叫我哋一齊影,影完又同我哋遂個影,好nice

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好親民

Happy birthday to you
Gloria

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bbnice 發表於 16-11-13 19:45
睇黎佢都好親民
我試過有次話好頭痛…佢叫我煲天麻魚頭湯!估唔到佢都有留意我fb

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

elaine2057 發表於 16-11-13 20:31
我也有幸同佢一起在明哥度派飯!他是一個有心人,間唔中也有捐飯卷,仲叫朋友一起去
...
我都有睇到佢成日去幫明哥手派飯!有時仲令D老人家好開心

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

佢好親切咁!

首頁
12345...7

尾頁

跳至