跳至

首頁

尾頁

男爵府

過黎啦

男爵府

報到啦...

大宅

I'm here.

大宅

i'm here too..

明天同曦曦去學校旅行, 希望唔好太冷啦...

男爵府

原文章由 hoheima 於 08-11-28 14:24 發表
i'm here too..

明天同曦曦去學校旅行, 希望唔好太冷啦...

o...唔凍都大風, 記得著多件衫呀!!

大宅

星期日我地去旅行都好怕凍呀,你知拉,凍要帶好多衫,但玩玩下又熱喎,即係要拎住.

男爵府

我個仔仲要唔行,要抱...唉
個日同佢返學,佢著到成隻bear bear熊咁,佢行到半路中途要抱喎,抱到我死死下!
跟住去追輕鐵(係由嘟機個度追上車,唔係衝燈呀! )佢又肯落地同我一齊跑喎,仲一路跑一路話趕時間喎

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

伯爵府

原文章由 marcusmom 於 08-11-28 15:21 發表
星期日我地去旅行都好怕凍呀,你知拉,凍要帶好多衫,但玩玩下又熱喎,即係要拎住.

係啦,又要攞衫,又要帶水,帶奶

大宅

..........到!
你地sunday玩得開心d啦,原本諗住要搞裝修野先唔去旅行,野知c6編左自己返工.....

大宅

剛剛收到根德園取錄信了,實在太開心了.下一步就係諗搬屋大計.查實今次考根德園事前都做左好多功夫,但始終驚無家底唔收,而家考到就安樂晒LU.

DUCK,希望小學有機會做到波少的同學仔拉

大宅

原文章由 marcusmom 於 08-11-29 15:35 發表
剛剛收到根德園取錄信了,實在太開心了.下一步就係諗搬屋大計.查實今次考根德園事前都做左好多功夫,但始終驚無家底唔收,而家考到就安樂晒LU.

DUCK,希望小學有機會做到波少的同學仔拉 ...

恭喜晒呀, 我諗你一定開心過中獎呀 . 咁你諗住搬去邊度呀..

男爵府

carol:
恭喜恭喜!
真係開心過中頭獎呀!!

伯爵府

原文章由 marcusmom 於 08-11-29 15:35 發表

剛收到 e 貓買 QV 平,有興趣 PM 我.
琴日我仲去藥房買左支 BATH OIL.....激死

伯爵府

恭喜呀

星期五是無飯主婦日

大宅

恭喜carol, 安落晒, 第日細佬都好大機會讀根德園

大宅

原文章由 MAMI0307 於 08-11-30 17:43 發表
恭喜carol, 安落晒, 第日細佬都好大機會讀根德園

呢到再恭喜多次添!咁似乎d interview playgroup洗得喎,根得園同民生兩間咁難都考到,勁!
c6問話1月先出分配公屋呀!如果係彩盈第二期仲正呀,仲高d但就會遠d,=清水灣8號既無敵望到海添....我個座就正正望住2期果面....

伯爵府

1214 大棠荔枝園bbq + 士多啤梨 日

ada....1a1b...無車, 老公返工
星期五是無飯主婦日

男爵府

1214 大棠荔枝園bbq + 士多啤梨 日

ada....1a1b...無車, 老公返工
sylvia...2a1b...有車

伯爵府

http://www.y1.hk/taitong/index.htm

bbq + 遊戲套票 + 任食士多啤梨 $150元/位
11歲以下 110元一位
星期五是無飯主婦日

首頁

尾頁

跳至