美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇日用防晒霜介紹 ?

有冇好介紹 ? 價錢 $200 內.

thank you.

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇日用防晒霜介紹 ?

全新醫生品牌Skinceuticals 清爽防晒霜 SPF 20 Daily Sun Defense SPF20 適用於各種皮膚類型 主要成份: 5% 透明氧化鋅(Zinc Oxide) 功效 有助皮膚免受UVA和UVB紫外線侵害以防止提早衰老(透明氧化鋅會是現今最有效的防曬成份,有效阻隔Broad-spectrum UVA及UVB,與其他防曬成份絕不相同) 質感輕盈,清爽不油膩,只需數分鐘價會被皮膚吸收 不會阻塞毛孔,無色無香料 使用後化妝的話會更上妝(粉底會更貼),即使不化妝亦可令面色有所改善(面色會bright o的,精神o的) 使用方法 將適量防晒霜塗於面上及頸上
我的皮膚醫生介紹,我同BB都用緊,好正

大宅

係邊度買 ??

kk8880 寫道:
全新醫生品牌Skinceuticals 清爽防晒霜 SPF 20 Daily Sun Defense SPF20 適用於各種皮膚類型 主要成份: 5% 透明氧化鋅(Zinc Oxide) 功效 有助皮膚免受UVA和UVB紫外線侵害以防止提早衰老(透明氧化鋅會是現今最有效的防曬成份,有效阻隔Broad-spectrum UVA及UVB,與其他防曬成份絕不相同) 質感輕盈,清爽不油膩,只需數分鐘價會被皮膚吸收 不會阻塞毛孔,無色無香料 使用後化妝的話會更上妝(粉底會更貼),即使不化妝亦可令面色有所改善(面色會bright o的,精神o的) 使用方法 將適量防晒霜塗於面上及頸上
我的皮膚醫生介紹,我同BB都用緊,好正

大宅

好媽媽勳章

I bought from my doctor. As this brand is only allowed to sell by doctor. If you want to try, i can help you to buy one from my doctor. It costs $218 for 90ml. 90 ml can use around 1 year.

洋房

kk8880, can you PM me the details of your doctor? Would really like to try.

男爵府

我覺得SOFINA的UV CUT MILK防晒, 好好用, 又薄, 又唔"立". 好似話有效十個鐘

男爵府

carcar

我想問sofina你去o個隻有無色架?

男爵府

無色

複式洋房

我都同意carcar,而且我都係用sofina cut milk,價錢都係$210左右。

別墅

ayesha:我就覺得SHISEIDO最好用.個方面個都較出色!價錢也很合理
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

大宅

carcar,

請問呢隻 uv cut milk 係防晒定係面霜 ??

carcar 寫道:
我覺得SOFINA的UV CUT MILK防晒, 好好用, 又薄, 又唔"立". 好似話有效十個鐘

複式洋房

我用 shesido!白色細細樽,二百幾蚊可以用好耐!

* 我見最近廣告有隻新防晒,好似好勁咁。唔知係 lancome 定係 estee lauder?!

首頁

尾頁

跳至