自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

my maid also use this one, she said bought in worldwide at $100 but is good for hair dropped.

男爵府

I used it before, not so useful. As it is very cheap if buying in USA, I think about 1/3 of the price in Hong Kong. It is for the animal used also, e.g. horses. Not worth to buy in Hong Kong as so expensive. I used 霸x 防脫 now, the situation is improved and the hair also turning dark.

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家想問野,可去問番佢地公司果位同事Manentail ,佢長期係bk解答你地問題,
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

大宅

霸王,我自己用左3,4個月,起初用好似幾好,好似小甩左,用用下家陣又差唔多......

箭牌我都係睇到BK ma d post話幾好,所以剛剛星期六買左深層滋潤洗頭水同護髲素, 今晚會用下睇下點.....

洋房

我都係睇BK後買既,用左幾個月度,係甩少左暫時又唔覺得hair厚左好多
但就一定係無以前甩咁多!!!!
同埋順左光澤左
會keep住用

複式洋房

無錯 , 我上個月返港 先幫fd 買左幾sets , 只係$40 一支 仲係有成9xx ml 的salon 裝 , HK 賣既係 $8x 2xx ml 咋 , HK 商人真識搵錢

原文章由 bonme 於 08-12-1 06:50 發表
I used it before, not so useful. As it is very cheap if buying in USA, I think about 1/3 of the price in Hong Kong. It is for the animal used also, e.g. horses. Not worth to buy in Hong Kong as so ...
代買 COACH , 有興趣 CLICK 我啦

洋房

澳門無得買,我上個月都幫澳門個friend訂左set。

大宅

好媽媽勳章

原文章由 LazyBug 於 08-11-29 03:29 發表
尖沙咀龍x賣七十幾咋

where can buy it ?
I cannot find it at normal supermarket.

男爵府

USELESS
[url][/url]

洋房

where can buy it ?<br />
I cannot find it at normal supermarket.

I bought it from CitySuper before and Watson's now.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我初頭用都ok.但用到半枝唔且甩,仲好乾,但頭頂好油no good

洋房

did you use conditioner? it will be dry if no conditioner~~~~I feel good with conditioner...

[ 本文章最後由 BabyFion 於 08-12-4 00:16 編輯 ]

洋房

有無人用過佢隻hand cream?

水晶宮

係就係甩少左
不過超乾同打結呀~~
之前先去salon 一日做了3次唔同既treatment 急救返咋
髮尾乾過d 草~ 激屎我~~
個師傅叫我唔好再用, maybe 唔岩我啦~~

洋房

如果做過treatment, 要用保濕line+護髮素, 如果唔係實乾

侯爵府

我同你一樣, 兩隻都有用過, 但箭牌對我呢講一d都唔work, 洗完個頭仲乾到梳都梳唔到. 反而我用霸王, 頭髮甩少左好多..

原文章由 Steve.KingLi 於 08-11-28 23:36 發表
我最近甩頭髮甩得好多,所以買左幾隻洗頭水用,分別係:
1) 霸王 同 2) 美國箭牌

- 我聽好多人係網上介紹霸王,所以試用固髮個隻,用左一個月,頭髮係滑左, 但頭髮照甩,
- 美國箭牌係聽BK媽咪介紹,我依家用緊,用左差唔多幾個 ...

民房

洗頭水真係要夾人。我同老婆用霸王會頭痕tim...停左就無事....

我同你一樣, 兩隻都有用過, 但箭牌對我呢講一d都唔work, 洗完個頭仲乾到梳都梳唔到. 反而我用霸王, 頭髮甩少左好多..

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我用緊霸王泵裝黑色固髮果隻,用左差不多3個月,有時甩小的,有時甩多的!
但我見萬0有款是$79.9紙盒的,話明是防脫,生髮的,一星期用2至3次的,請問有無人用過有效嗎??

男爵府

我同你一樣.
原文章由 Super-Man 於 08-12-8 09:09 發表

民房

原來箭牌永安有大減價,$168一set,星期日last day!

首頁

尾頁

跳至