嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

原文章由 QQilky 於 08-11-29 10:18 發表
我係用緊chuchu奶樽
我買果時 個sales話 一個奶樽
最多用3個月 就要換
請問 有冇人知道 咁係唔係真呢?
如果唔換又會點架?????
因為吉吉島 依家做緊特價
我諗住 如果要換的話 順便買返屋企 ...

我都係用緊chuchu奶樽(黃色,ppsu),o係吉吉島買,
果個promoter話一搬奶樽可以用半年,而呢款可以用兩年(如果洗奶樽果陣唔小心擦花左就另計),但奶咀都係要3、4個月換一次。

大宅

好媽媽勳章

o下! 上次吉之島sales同我講chu chu 係 ppsu可以用一年

原文章由 littlefishbb 於 08-11-29 17:14 發表

我都係用緊chuchu奶樽(黃色,ppsu),o係吉吉島買,
果個promoter話一搬奶樽可以用半年,而呢款可以用兩年(如果洗奶樽果陣唔小心擦花左就另計),但奶咀都係要3、4個月換一次。 ...

複式洋房

原文章由 jesswing 於 08-11-29 17:28 發表
o下! 上次吉之島sales同我講chu chu 係 ppsu可以用一年

吓?咁多版本?我一路信到宜家喎!等我問下我個friend,聽下佢個版本先!

大宅

通常d ppsu膠只recommend用三個月最好全部更換. 咁換唔換就個別決定. 有d人一路都唔換繼續用. promoter唔好信咁多. 如果佢話你知. only用三個月. 你又會覺唔化算就未必同佢買架la. 無論邊隻brand . 係膠既都會recommend三個月換. 而且事實上根本都有一個界定係用幾耐.
大眼bb哈士奇

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

唔係一般膠樽用3個月..PPSU樽可用一年(如果樽無花)..
我朋友在嬰兒部做講架喎 ????

首頁

尾頁

跳至