自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

記唔記得以前因為乜同EX 分手??

子爵府

環保接龍勳章

佢四出溫女,俾我發現仲唔認 ,加上而家
個老公出現左,就飛左佢囉.而家我好幸福呀,證明
當初冇選錯

水晶宮

1.因為同佢做咗老友再先,老友既感覺已經先入為主,同佢試拍拖咗一個月,佢一對我好,我就覺得周身唔自然又肉麻,再加上我媽嗰時反對我拍拖(仲讀緊中學),我又真係對佢無愛嗰隻感覺(都係老友),所以咪分手囉.

2.個粉樣鐘意咗第二個女仔,佢要追個女仔咪同我分手囉!分手後一個星期佢仲好意思打黎請教我點樣至可以追到嗰個女仔... 幾年後佢响琴行見到我同我老公行街(嗰陣我同老公仲係老友,未係情侶),佢唔知係呷醋定點,即晚打黎寸我,又話俾番哂我以前俾佢嗰D CD我,但又話約我出街,我即刻CUT佢線,唔鬼再理佢.

3.嗰個人粉絕對係玩我,四圍對其他女仔有意思,之後仲要俾我知佢本身有女,糾纏咗幾個月(基本上係咁同佢講分手,佢又唔肯同佢拗咗幾個月),,,最後我又係飛咗佢,唔夠一個月佢就追我老友...我老友唔介意跟咗佢一年覺得呢個人粉志在玩女人,又係飛咗佢...mouth:
之後就同我老公拍拖結婚生仔喇....

[ 本文章最後由 ~仔仔媽咪~ 於 08-11-29 23:45 編輯 ]

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原文章由 titankaine 於 08-11-29 23:33 發表

記得~~~其實係佢要同我分手~~~拍左差唔多半年~~~一直都冇鬧個交~~~突然收到佢既電話訊息~~~佢話send左個e-mail比我~~~跟住咪睇下囉~~~點知係話唔可以再同我一齊~~~成個人呆左一陣~~~家姐都係我隔離~~~比佢見到~~~之後我就忍唔住~~~眼淚係咁流~~~本來織緊條頸巾~~~差唔多織完架啦~~~跟住條頸巾比我pat埋一邊~~~我媽咪幫我織埋~~~隻狗見到我咁~~~連隻狗都好乖~~~唔攪攪振~~~

公爵府

原文章由 titankaine 於 08-11-29 23:33 發表

大家自尊心都好強 無打電話比對方咁就分開左 諗起都後悔

大宅

出去玩果d唔計啦 都唔記得
曾經好心愛過一個男人
最後因為覺得佢唔夠愛我
原因係佢愛自己多過愛我
同埋冇安全感
所以分手
拖拖拉拉左3年 終於都下定決心
分左手冇再o係番埋一齊
係果段期間 就識左我老公
之後就結婚生仔lu

禁止發言

水晶宮

ex....靚仔無本心, 年紀太細, 未定性, 屋企係拉仔, 唔識就人, 大男人....拍左拖3個月第一次嗌分手, 唔夠一個月又復合, 後黎我真係覺得無拍拖感覺, 1個月唔夠再分開, 只係電話講, 之後就無見面

伯爵府

好媽媽勳章

拍左拖七年, 其實臨尾一/兩年佢對我態度已有所改變, 不聞不問; 成日話我唔識做人; 可有可無... 終於約佢出黎傾到底咩問題, 當其實知道大家都唔係有第三者, 而係佢覺得佢對我已經無感情, 只不過基於責任問題所以一直拖落去mouth:mouth:" /> 所以最後咪分手囉, 無謂再一直拖落去啦mouth:mouth:" />
不過都萬幸, 最後比我遇到我老公, 佢真係對我非常之好, 非常錫我

[ 本文章最後由 CANDY_SAMSON 於 08-12-1 13:57 編輯 ]
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實我已經完全唔記得咗點解, 因為我對上一個男友已經係十幾年前既事lu, 嗰時仲讀緊中學,,, 不過都應該係好少好無聊既事law, 我淨係記得分咗手後好鬼開心, 係咁打比我d朋友報喜timmouth:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

有d以前成日出去玩唔理佢地散,有d因為我識左第二個散。

男爵府

有d以前成日出去玩唔理佢地散,有d因為我識左第二個散。

男爵府

畀面勳章

好難同佢解釋....
淨係過一個暑假,再見佢就覺得感覺唔同哂...
同埋同佢一起後成績差好多(肥左幾科)
所以同佢提分手...

個男仔好難接受我的理由:要專心課業
鬧足一個學期先好返
但佢的好友見到我都冇咩好面色:;pppp:

首頁

尾頁

跳至