自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

Monstereasy 發表於 16-11-21 23:27
自己偷食……我認係我衰為食
我仲衰,已經打算偷食你果時幾點照呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

冇打麻醉藥黎照?我諗我會好驚

珍珠宮

廷廷媽 發表於 16-11-21 23:30
冇打麻醉藥黎照?我諗我會好驚
無麻醉,講講下我仲驚

大宅

回覆樓主:

政府照個詳情係點架?

男爵府

_candy_ 發表於 16-11-21 23:30
我仲衰,已經打算偷食你果時幾點照呀?

我夜晚七點入院,十點禁食,朝早八點照. 我全身麻醉做

子爵府

_candy_ 發表於 16-11-21 22:44
政府話會有知覺咁照,無麻醉,有 鎮定劑
J有知覺咁照jm你有無生過仔既經驗?順產喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

_candy_ 發表於 16-11-21 23:26
係清醒照,我有問過照完幾耐食得野,佢話要等清醒,攪掂出左去(日間中心)先可以食野,我仲問醒番可否係復蘇 ...
清醒照好驚喎, 係咪同照胃鏡一樣, 伸條喉入口度咁架?
我喺私家照, 成個過程瞓著左, 照完清醒果陣已經喺床度. 你話飲杯奶都唔得, 冇記錯的話, 當時我瞓醒好似喺床度有食野, 但就唔俾落床住, 姑娘確保你冇頭暈先俾你落床

珍珠宮

Monstereasy 發表於 16-11-21 23:40
我夜晚七點入院,十點禁食,朝早八點照. 我全身麻醉做
想問多少少,
你碗肉碎粥係咪即入院前,當6點到食
然後入院飲瀉藥?係咪要飲好多好多好多好多
全身麻醉做好d,乜都唔知

越講越驚

珍珠宮

豬C9 發表於 16-11-21 23:46
J有知覺咁照jm你有無生過仔既經驗?順產喎
我只知我宜家越講越驚手凍腳凍

男爵府

_candy_ 發表於 16-11-21 23:50
想問多少少,
你碗肉碎粥係咪即入院前,當6點到食
然後入院飲瀉藥?係咪要飲好多好多好多好多:laug ...

我中午一點食。
瀉水分兩次飲,8pm一次一個正常水杯,10pm一次

珍珠宮

lovebobo 發表於 16-11-21 23:48
清醒照好驚喎, 係咪同照胃鏡一樣, 伸條喉入口度咁架?
我喺私家照, 成個過程瞓著左, 照完清醒果陣已經喺床 ...
伸條喉入pat pat到死啦,我明天問下,好似話照完,自已要行去休息區,休息一個鐘就走,行出去先食得野

珍珠宮

Monstereasy 發表於 16-11-21 22:25
法國,兩萬幾連超聲波加驗血
你法國醫院搵邊個dr呀?我見掛牌既有外科有6個醫生

大宅

私家係一定要見醫生先報價,可以話佢知保險保幾多,佢會就住計數,有啲保險住6小時已受保,唔洗住過夜,醫生會安排早上照,萬幾蚊咁,連麻醉師。
最好戒清啲,每個人嘅消化能力唔同,以為痾清,其實胃仲消化緊未落到腸,照時如果有癈物擋住有機會睇唔到息肉,私家照到會順便切走,出院找數時會另加切息肉費用,唔知政府做法,你問清楚。
你可以煲大大煲粥,肚餓見暈就食。
我當時早一晚十點飲瀉藥,痾完睡,第二日七點辦手續入院,換醫院裙瞓床玩電話,八點幾護士叫我過床比佢哋推入手術室,唔洗自己行,入到手術室再自己碌去手術床,插豆豆,然後打側身,麻醉師入麻醉,醫生同我講嘢,不過幾秒已經暈咗回應唔到佢,醒咗已經係病房張床,醫生同護士一齊檢查麻醉藥散未再傾兩句,就可以換衫離開找數,再等醫生駐守嘅診所姑娘打比我約時間去診所見醫生。
全程睡無知覺,仲會發夢,睡醒精神飽滿。

大宅

另外,我怕腸有事多過肚餓所以我好聽話,規定食乜食乜姐,無限量嘛
JM見你好似無肉不歡咁,建議你改變生活習慣,平時都少肉多菜,好好保護腸道健康,皮膚都靚啲

大宅

再補充:突然醒起,出院有比益生菌藥我,瀉完腸道無晒保護,要食益生菌。
再建議JM你唔好太為食唔好照完出院立即大魚大肉,正正常常食好啦

珍珠宮

759 發表於 16-11-22 03:28
私家係一定要見醫生先報價,可以話佢知保險保幾多,佢會就住計數,有啲保險住6小時已受保,唔洗住過夜,醫 ...
好詳細呀

珍珠宮

759 發表於 16-11-22 03:34
另外,我怕腸有事多過肚餓所以我好聽話,規定食乜食乜姐,無限量嘛
JM見你好似無肉不歡咁, ...

其實我好易血糖低,仲暈過幾次我試過肚餓食遲d,結果係街到暈低我肚餓耐d仲會腸抽筋。我照前問個醫生,佢竟然答我唔使空肚照喎,正常食得野,照前見姑娘先話要禁食,結果宜家煩爆。無菜食,唯有食肉頂肚

子爵府

引用:私家係一定要見醫生先報價,可以話佢知保險

原帖由 759 於 16-11-22 發表
私家係一定要見醫生先報價,可以話佢知保險保幾多,佢會就住計數,有啲保險住6小時已受保,唔洗住過夜,醫 ...
請問你係麻醉定安眠葯?

男爵府

_candy_ 發表於 16-11-21 21:59
今朝我打去寶血醫院問,想知私家大約幾錢,點知佢地叫見完醫生先報價 ...

我媽都係喺寶血睇完醫生先報價,因為本來唔使入院住,價錢會平d。我諗佢會睇下你想唔想住院先決定。

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

最辛苦唔係無野食,
係瀉水. 飲到嘔咁濟.

首頁
34567...11

尾頁

跳至