想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

咁係代表有冇排卵?
我本身M唔準..上次DAY40..但又試過120日.
有冇SIS...試過
PLANNING~~~~~

男爵府

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Have you checked your body temp as well?

男爵府

NO....check body temp ..

複式洋房

我記得你話八月曾經小產, 對嗎?

距離現在不過三個月. 我覺得你最重要係調理好身體, 唔好諗咁多係咪bingo的問題.

見過有D sis講, 小產左都要坐月, 醫生都會建議休養兩個月之後先再開工. 目的都係儘快調理番身體先.

所以你放鬆D啦. 等正常月經唻番先再plan.

同埋check bbt真係好重要, 咁樣配合D仔睇係準好多.

別墅

不如你放鬆D先啦, 見你開左好多個POST都係差唔多問題, 感覺倒你太緊張.

既然你想知清楚D, 點解你唔去睇醫生, 問醫生? 始終大家都了解唔倒你情況, 而醫生可以幫你檢查, 超照聲波, 出現問題可能開藥比你, 各樣各樣.

你每日15/16, 日日開新POST問同一個問題都唔係辦法. 應該正面D去解決呀.

其他SIS.講得岩, 你調理好返個身子, 等M正常返再PLAN啦, 有時D野, 急都急唔唻呀. 至怕弄巧反拙

男爵府

係呀 ! 唔可以太心急架, 首先要調理好身體, 準備迎接下個 BB 來臨 !

原文章由 wishlybb 於 08-12-1 11:32 發表
不如你放鬆D先啦, 見你開左好多個POST都係差唔多問題, 感覺倒你太緊張.

既然你想知清楚D, 點解你唔去睇醫生, 問醫生? 始終大家都了解唔倒你情況, 而醫生可以幫你檢查, 超照聲波, 出現問題可能開藥比你, 各樣各樣.

...

首頁

尾頁

跳至