跳至

首頁

尾頁

別墅

我個b日頭訓好少, 每餐奶之後訓半個鐘,

到晚上7點開始訓, 11點半起身食最晚一餐奶, 然後再訓到第二朝6點半, 加埋每日訓13個鐘左右.

你地bb呢?

大宅

16-18 hrs

別墅

點都有10小時1日,時多時少,平均10-15小時per day la

男爵府

我個仔同你bb差不多啦, 不過見有排佢daytime唔肯瞓, 成個廋哂, 就陪瞓, 咁就瞓多左好多, 不過都知呢個唔係好既practice.

mama: bb熊
仔仔:     mr cool 史葛仔

別墅

我估點都有14 hrs per day

day time 而家越訓越短, 一口氣訓到2小時已經很難得. 幸好佢夜晚9點幾10點飲完奶訓到第2朝差唔多8點.

複式洋房

My son doesn't sleep a lot at day time, sometimes 1 hr, sometimes just 1/2 hr. At nite time, he normally goes to bed at 8pm then i wake him up for milk at 12mid-nite...he will sleep till 730am the next day.........so in total around 13-14 hrs a day!

原帖由 tlys1129 於 08-11-30 21:22 發表
我個b日頭訓好少, 每餐奶之後訓半個鐘,

到晚上7點開始訓, 11點半起身食最晚一餐奶, 然後再訓到第二朝6點半, 加埋每日訓13個鐘左右.

你地bb呢?

別墅

My baby has always been a pretty good sleeper. He would sleep 2x 2 hours sleep during the day. and would sleep from 9pm to 8am.

大宅

好媽媽勳章

my bb sleep from 11pm to 10 am...and around half hour after each milk ar...she sleep very late ar..hv a big eye bag

首頁

尾頁

跳至