跳至

首頁

尾頁

別墅

星期六熊貓女去街坊翠茵面試, 過程一般合作. 但臨走前老師話幾個小朋友一齊唱歌, 點知佢無端端瞓地, 好彩評估表已經收咗, 否則後果
我地終於有書讀

大宅

恭喜呀熊貓女,Angela你都唔洗擔心喇,鬆一口氣。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

恭喜你熊貓女有書讀lu

別墅

Congratulation!!

大宅

恭喜晒呀!
哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

大宅

恭喜呀熊貓女!

大宅

恭喜呀熊貓女, 我諗最開心既就係媽咪啦

有無同老師講熊貓女有做班長經驗呀?

伯爵府

恭喜恭喜...

複式洋房

恭喜呀 Angela

大宅

Congratulations to Angela and panda girl

男爵府

畀面勳章

叻叻

原文章由 fattyangela 於 08-12-1 01:25 發表
星期六熊貓女去街坊翠茵面試, 過程一般合作. 但臨走前老師話幾個小朋友一齊唱歌, 點知佢無端端瞓地, 好彩評估表已經收咗, 否則後果…唉…
我地終於有書讀 ...

大宅

原文章由 fattyangela 於 08-12-1 01:25 發表
星期六熊貓女去街坊翠茵面試, 過程一般合作. 但臨走前老師話幾個小朋友一齊唱歌, 點知佢無端端瞓地, 好彩評估表已經收咗, 否則後果…唉…
我地終於有書讀 ...

熊貓女貢醒, mami 你一d 都唔使擔心播...熊貓女好野, 叻叻
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

ha ha be the classmate of Marcus la...
我地終於有書讀 ...

大宅

恭喜哂fattyangela!! 熊貓女叻叻~
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

恭喜哂

我個囝一間都未in, 嚟緊星期六第一間囉 ... 不過佢一定無班長噤叻講又唔叻, 坐又坐唔定....唉 總知你有你講, 佢有佢做....

別墅

恭喜晒我哋嘅小班長
其實Angela你都唔洗擔心,熊貓女有領導天份,对小朋友又熱情(例如對鈞鈞啦! ),点會冇書讀喎!

大宅

Congratulation!!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

熊貓女係味瞓完地之後黎左個吳公彈 貢老師先收佢呀

我地終於有書讀 ...

大宅

恭喜呀小班長熊貓女, 叻叻呀

別墅

笑C人啦 估唔到你地咁正面, 我見到佢瞓地差D暈低呀 依家諗番好攪笑... 等我地下次學埋吳公彈先再表演呀, fishmum!

首頁

尾頁

跳至