親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

kaman7768 發表於 16-12-6 09:54
$5800好抵,而家一晚都$1300-1500我6月去

我都見貴左,agoda book左先 唔洗比錢住遲下仲可以cancel。

子爵府

虎到金來勳章

引用:多謝大家既建議,我book左日本橋一間新既溫

原帖由 happymanman 於 16-11-23 發表
多謝大家既建議,我book左日本橋一間新既溫泉酒店。我4月中去book左5晚係$5800
...
請問你係邊度bk? 我見agoda expedia個d都話無房

大宅

kkarman 發表於 16-12-6 11:28
請問你係邊度bk? 我見agoda expedia個d都話無房

有時search唔到架,得閒search 吓就有

大宅

kkarman 發表於 16-12-6 11:28

Agoda有呀⋯⋯我search 6月

大宅

happymanman 發表於 16-12-6 12:57
有時search唔到架,得閒search 吓就有

係喎時有時冇

大宅

所以見適合唔洗比錢住 book左先

男爵府

我兩大兩小 10 & 8 本來訂左御宿野乃 &SHERATON,御宿野乃新但房細,SHERATON 舊但大D,後尾見新阪急分館3人房仲平,係舊D但交通方便好多,最後轉場

大宅

okee 發表於 16-12-8 06:57
我兩大兩小 10 & 8 本來訂左御宿野乃 &SHERATON,御宿野乃新但房細,SHERATON 舊但大D,後尾見新阪急分館3 ...

新急阪分館幾錢?

男爵府

回覆 happymanman 的帖子

我早兩星期訂,4/8—12 4晚 $4500,幾個鐘後曾見過跌落4千,之後又上返,雖然而家貴返DD,但慳左時間,我覺得好抵,2個月前貴好多,呢排平返

大宅

okee 發表於 16-12-8 10:31

我早兩星期訂,4/8—12 4晚 $4500,幾個鐘後曾見過跌落4千,之後 ...

睇完你個post 我即search 要$7xxx,如果$4千幾我都轉 平返成$2000

大宅

okee 發表於 16-12-8 10:31

我早兩星期訂,4/8—12 4晚 $4500,幾個鐘後曾見過跌落4千,之後 ...

btw 我同你同日出發 遲你一日返

男爵府

我應該遲你一日返,之後2晚住白濱
剛CHECK AGODA APP,分館4人房 $58XX,正館3人房一樣價,若你未訂又價錢OK,正館仲近仲正!地點冇得輸,去邊都好方便

大宅

okee 發表於 16-12-8 11:00

我應該遲你一日返,之後2晚住白濱

$5800 同 日本橋那間新酒店一樣價錢呀,咁我就15/16

首頁

尾頁

跳至