跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

今年遲咗開 post,唔好意思,歡迎討論

70 網
志豪 取錄 87人 收爆世襲生12名 第二階段 53+10 個位
羅陳 取錄 65人 收爆世襲生2名 第二階段 50+10 個位
兆霖 取錄 55人 收爆世襲生5名 第二階段 37+8 個位
山青 取錄 64人 收爆世襲生1名 第二階段 51+10 個位
梁周 取錄 75人 無收爆世襲生 第二階段 65+10 個位
莊二 取錄 63人 無收爆世襲生 第二階段 52+10 個位
方王 取錄 60人 無收爆世襲生 第二階段 52+8 個位
官小 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
湖青 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
五邑 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
仁德 取錄 45人 無收爆世襲生 第二階段 47+8 個位
卍慈 取錄 39人 無收爆世襲生 第二階段 53+8 個位
何福堂 取錄 63人 無收爆世襲生 第二階段 52+10 個位
伍時暢 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
何壽基 取錄 49人 無收爆世襲生 第二階段 43+8 個位
蒙黃花沃 取錄 63人 無收爆世襲生 第二階段 52+10 個位
梁黃蕙芳 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
台山商會 取錄 36人 無收爆世襲生 第二階段 79+10 個位

71 網
李金 取錄 83人 收爆世襲生20名 第二階段 32+10 個位
千禧 取錄 75人 收爆世襲生12名 第二階段 40+10 個位
馮李 取錄 61人 收爆世襲生11名 第二階段 31+8 個位
呂小 取錄 74人 收爆世襲生11名 第二階段 41+10 個位
拔臣 取錄 35人 收爆世襲生10名 第二階段 11+4 個位
青天 取錄 56人 收爆世襲生6名 第二階段 36+8 個位
鄧肇堅 取錄 58人 收爆世襲生8名 第二階段 34+8 個位
何日東 取錄 79人 收爆世襲生4名 第二階段 61+10 個位
鄭任安 取錄 53人 收爆世襲生3名 第二階段 37+8 個位
蒙恩 取錄 76人 收爆世襲生1名 第二階段 62+12 個位
興德 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
胡小 取錄 63人 無收爆世襲生 第二階段 52+10 個位
何式南 取錄 50人 無收爆世襲生 第二階段 42+8 個位
劉皇發 取錄 30人 無收爆世襲生 第二階段 39+6 個位

以上資料,全是大家提供及可從網上下載的,有錯請指正,多謝包涵
第二階段有學校是會預留4~5個位俾留級的學生,通常無留級生就會變成叩門位

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

終於有啦

大宅

回覆:2017-18 小一自行收生 70-71 網結果

非常有用。Thx

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Yubi.T 的帖子

唔好意思, 71區唔見有鄧小嘅?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:回覆 Yubi.T 的帖子唔好意思, 71區唔見有鄧

原帖由 Villa 於 16-11-23 發表

唔好意思, 71區唔見有鄧小嘅?
網頁無更新資料,可有資料提供嗎?

全力支持捐血行動~

男爵府

我只知鄧小自行收咗58人咋, 出年開5班, 好似總人數係125

珊瑚宮

Villa 發表於 16-11-23 17:15

我只知鄧小自行收咗58人咋, 出年開5班, 好似總人數係125
OK, 現在更新一下先
全力支持捐血行動~

大宅

71 網咁多收爆世襲生咁癲
李金同千禧睇黎廿分都要抽?

珊瑚宮

引用:71 網咁多收爆世襲生咁癲 李金同千禧睇黎廿

原帖由 jennycc 於 16-11-23 發表
71 網咁多收爆世襲生咁癲
李金同千禧睇黎廿分都要抽?
上年少,只因虎年 BB 屬第一胎的人佔多,今年有阿哥/家姐的人佔多數,年年唔同的

全力支持捐血行動~

大宅

BK Milk勳章

Yubi.T 發表於 16-11-23 17:35
上年少,只因虎年 BB 屬第一胎的人佔多,今年有阿哥/家姐的人佔多數,年年唔同的

...

下年到龍更加唔知會點

珊瑚宮

引用:Quote:Yubi.T 發表於 16-11-23 17:35 上年

原帖由 deby49 於 16-11-23 發表
下年到龍更加唔知會點
要睇返你小朋友 d 同學有無好多人有阿哥/家姐現在讀緊小一至小五,估計一吓多唔多,我唔清楚呢年點樣

全力支持捐血行動~

大宅

感謝你 用心用力

別墅

請問知唔知70網嘅方王呀?

大宅

ginfish 發表於 16-11-23 18:36

我都想知呀唔該!

珊瑚宮

引用:回覆 Yubi.T 的帖子請問知唔知70網嘅方王呀

原帖由 ginfish 於 16-11-23 發表

漏咗,唔好意思

自行收生 60 個,無收爆世襲生,統一派位 52+8

明天 update #1

全力支持捐血行動~

別墅

Yubi.T 發表於 16-11-23 18:44
漏咗,唔好意思

自行收生 60 個,無收爆世襲生,統一派位 52+8

Thanks

複式洋房

回覆:deby49 的帖子

兔年多人過龍年幾仟人,你睇今年都估到。

男爵府

報料:仁德 取錄45人。

大宅

Yubi.T 發表於 16-11-23 16:46
今年遲咗開 post,唔好意思,歡迎討論

70 網

我朋友問山青是否真的有15分入?

大宅

christyng246565 發表於 16-11-24 18:11
我朋友問山青是否真的有15分入?

我 青天 20分 唔入

首頁

尾頁

跳至