義工

論盡家傭 今日: 6|主題: 126041

自續菲傭問題- 綠色contract 要自己搵witness簽名嗎?

大宅

國民生產總值:1722

請問綠色contract 要witness 簽名o個度我地駛唔駛搵架?

王國熱話
六歲生日會場地介紹
觀塘/九龍灣生日會場地
想同小朋友搞生日會, 但唔係好多錢, 有邊...
八歲大男孩生日會

大宅

國民生產總值:1797

heisun 發表於 16-11-24 00:56
請問綠色contract 要witness 簽名o個度我地駛唔駛搵架?

搵個第三者就得,老公或家人也可以的

子爵府

國民生產總值:13092

秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆樓主:

雙方都要有witness

大宅

國民生產總值:1722

5R2H 發表於 16-11-24 09:34
雙方都要有witness
咁即係我要一個WITNESS, 佢要一個?

子爵府

國民生產總值:13092

秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

heisun 發表於 16-11-25 01:09
咁即係我要一個WITNESS, 佢要一個?

係,揾2個人簽

大宅

國民生產總值:4597

2018勳章

回覆 heisun 的帖子

工人2月到期﹐第一次同菲傭續約﹐請指教程序怎樣??

翡翠宮

國民生產總值:81500

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我搵我老公簽,我工人嗰邊佢搵朋友簽。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.