自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大家有冇提議邊度有平靚正嘅辦公室椅?

睇過 IKEA 唔啱款,POSH 又太貴

翡翠宮

回覆樓主:

可以内地買呀,我睇中西昊呢款,去睇睇,仲有好多款式,結構幾高檔架!留意雙12有無特價。京東或天貓買,前者用銀聯信用卡付款無手續費,後者有多種方法。

我在京东发现了一个不错的商品:西昊/SIHOO 人体工学电脑椅子 办公椅 老板椅 家用转椅 M28 黑色,点击查看:http://m.jd.com/product/1011773942.html | 下载京东APP查看更多商品:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【Sihoo人体工学电脑椅 家用 转椅办公椅子老板椅 清爽透气全网椅】¥AAccZDdV¥http://e22a.com/h.1aOb9N?cv=AAccZDdV&sm=0ca5b3

侯爵府

回覆樓主:

Thx!

大宅

土瓜灣道近庇利街, 有一間買二手的真皮辦公室椅,幾百元一張很新。

wcpcelia    發表於 16-11-28 10:12

男爵府

syksyk 發表於 16-11-26 10:24
土瓜灣道近庇利街, 有一間買二手的真皮辦公室椅,幾百元一張很新。

求地址?

珊瑚宮

kittylock 發表於 16-11-24 13:47

上海街看下

子爵府

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

侯爵府

回覆樓主:

真皮定彷皮?

男爵府

回覆 kittylock 的帖子

上圖係新定2手?

大宅

大宅

回覆樓主:

二手野大把!

翡翠宮

水晶宮

kittylock 發表於 16-11-24 13:47

我買過2張辦公室椅, 都係淘寶網買(同1店舖)。 可以叫賣家直接運黎香港, 運費應該係人民幣95元(第1次買叫賣家運)。 第2次買就用淘寶直送, 運費人民幣82元。 如果你用淘寶直送, 付款前記得叫賣家改0運費至好付款。因為國內係包郵。

天空之城, 快樂之地

大宅

回覆 ececbaby 的帖子

馬頭圍道200前後,近傲形

首頁

尾頁

跳至