親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

已book package easter 去5日東京.
想問下jm, 你地覺得好唔好plan 一日去箱根? 因為4月時節, 值得去嗎?

定係近近地, 去大江戶溫泉浸下玩下就算??

有老人家及8歲女女同行!!

請指點. 謝謝

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

只為泡溫泉選大江戶明智

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主一行8人, 去草津太麻煩啦, 去箱根都比較近

睇你d景點點行, 箱根都有好多景點

不過如果係我, 我都係大江戶之選

大江戶入面有d特色, 佢會有d一間間舖頭仔, 比你洗下錢

wcpcelia    發表於 16-11-28 11:43
日本の平安を祈ります

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

TKS 大家的回覆~

我們一行4人ONLY~ 但我帶住6299及女女.

因為老公不同行, 所以才諗會唔會去大江戶比較易handle~

加上, 已經安排好東京的住宿, 去箱根就要放棄1晚東京酒店, 雖然都係有限錢, 又諗起, 其實4月天浸溫泉只係比個女過下癮.

唉呀~ 要好好再度下.

珍珠宮

仲想問問大家, 東京最方便去既係邊個outlet??

謝謝

禁止訪問

珍珠宮

SavannaCrutchet 發表於 16-11-30 13:25
最近係三井
tks, search 下先.

珍珠宮

回覆 moonychan 的帖子

我12年EASTER去左箱根,兩日一夜,住溫泉旅館一晚(一之湯),第一日搭哂海盜船、吊車、去大涌谷(仲睇到富士山)、等等,第二日去左小王子館同雕刻之森館,再搭登山電車落山,好玩喎。o個陣箱根得7度,浸溫泉好舒服。

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

5日係頭尾加埋定唔計頭尾中間有5日?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

TopKind 發表於 16-11-26 01:54
大江戸, 同中山珠海的所謂 ''溫泉'', 油尖旺的芬蘭浴 ... 其實冇乜分別.去超市買溫泉粉, 返酒店 / 屋企浴缸 ...

原來你覆我,

你不懂了我意思

首頁

尾頁

跳至